Gastartikel || Trendy gekleed fietsen in de winter


De winter is in volle gang en dat betekent dat je jezelf goed warm moet aankleden. Een warme muts, dikke sjaal en fijne handschoenen zijn dan geen overbodige luxe. En al helemaal niet op de fiets.Winterse accessoires
Ga je ergens naartoe op de fiets, bijvoorbeeld de stad in om te winkelen met je vriendinnen of naar school, dan wil je er wel warmpjes bij zitten. Uiteraard heb je een leuke warme jas die helemaal past bij jouw stijl en de mode van dit moment. Dan wil je er ook winterse accessoires bij, zoals een trendy muts en sjaal.

Wol
Stap dus op de fiets en ga winkelen voor je winterse accessoires. Helemaal ‘hot’ deze winter zijn gebreide accessoires. Zoals een warme gebreide col sjaal in de trendy kleuren paars, zwart, zilvergrijs of okergeel. Of gewoon zo’n extra lange sjaal die je lekker om je nek en schouders kunt slaan. Maar ook gebreide handschoenen en natuurlijk mutsen. Welke kleur je ook kiest, wol is de trend. 

Een kleur
Wanneer je een trendy muts en sjaal koopt in de stad is het belangrijk dat je deze kiest in dezelfde kleur. Een setje is altijd stijlvoller dan twee verschillende kleuren. Kies er dan direct een paar mooie handschoenen bij om het setje af te maken. Je mag natuurlijk ook multicolor kiezen, als het maar op elkaar afgestemd blijft. Ook helemaal trendy zijn sjaals, mutsen en handschoenen met studs en kleine steentjes. En natuurlijk wol met glansdraad. Je winterse accessoires hoeven niet dezelfde kleur te hebben als je jas, ze moeten er gewoon bij passen. 

Hippe fiets
De omafiets is weer helemaal terug van weg geweest. En dat is wel logisch, want je kunt deze fiets in verschillende kleuren krijgen (ook in jouw favoriete kleur) en het fietst heel fijn. Een omafiets heeft een makkelijke opstap, een goed stuur en een fijn zadel. Vindt jouw leuke omafiets op bikester dan heb je én een trendy fiets én een trendy outfit voor deze winter. 

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.