Gastartikel || Beauty Trends VoorjaarDe kou is het land weer uit en dat betekent dat we weer kunnen gaan denken aan het voorjaar. In September 2012 vond de New York Fashion Week plaats, waar al vooruit werd gekeken naar de nieuwste voorjaarsmode voor 2013. Bij de shows waren alle belangrijke make-up artiesten aanwezig om de nieuwste trends te laten zien. Hieronder een overzicht van de belangrijkste trends die de modellen droegen. Handig als je zelf nieuwe make-up wilt kopen, dat kan tegenwoordig ook bij Zalando!
Naturel look
Wat allereerst opvalt is dat de meeste modellen een dunne laag make-up op hun gezicht dragen. De naturel look is helemaal terug en een dikke laag make-up is dan ook niet meer in. Wat wel gezien werd is een subtiel laagje foundation, zodat de huid er egaal en naturel uitziet.

Felle lipstick
Door de naturel look kan het zijn dat je gezicht ‘saai’ wordt, maar in tegenstelling tot de make-up op je gezicht mogen de details wel wat heftiger zijn. Zo hebben we veel felle kleuren lipstick gezien in stijlvolle kleuren. Dus geen fluoriderende gele op oranje lippen, maar kleuren als lichtroze en een harde rode kleur zorgen voor het accent op je lippen.

Dikke wenkbrauwen
Bijna ieder model had hele zware en grote wenkbrauwen. De meeste modellen hebben die van nature niet, dus die zijn er op getekend. Deze trends staat echter niet bij ieder gezicht even mooi. Als je een heel smal gezicht hebt, kan je deze techniek gebruiken om de aandacht naar je ogen te laten leiden.

Ogen
Afgezien van de nieuwste jeans, shirts en mooie jurken werd de aandacht bij veel modellen volledig op de ogen gericht. Allereerst door de dikke wenkbrauwen, maar ook met opvallend gekleurde eyeliners, juweeltjes op de oogleden en extra lange wimpers stonden de ogen centraal in New York. 

Gastartikel 

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.