Persevent || LCN


LCN is een merk dat gespecialiseerd is in nail design, handverzorging, nagelverzorging, spa, voetverzorging en make-up. Vorige week was ik aanwezig op een persevent waar LCN aan ons werd voorgesteld. Ik kende het merk nog niet en was dus superbenieuwd.LCN biedt zowel professionele producten aan voor nagelstylistes als producten voor de consument. We konden kennis maken met het vaste gamma van LCN en met enkele limited edition-collecties. In het vaste gamma van LCN zit geen make-up maar bij elke limited edition-collectie worden enkele passende make-upjes gemaakt, speciaal voor die collectie.

Op onderstaande foto zien jullie een groot deel van de vaste collectie van LCN, hier voornamelijk de professionele producten.Wat de limited edition-collecties betreft mag  ik jullie nog niet alles laten zien, maar hier is in ieder geval al de lentecollectie, Blossom Sorbet. Dit is een prachtige collectie met mooie pastelkleurtjes.


Over de zomercollectie mag ik nog niet te veel zeggen maar ik kan wel al verklappen dat het echt een prachtige collectie is, zowel wat de lakjes betreft als de make-up.

Binnen de handverzorging heeft LCN een zeer leuke lijn onder de naam Cheeky Fruits. Ik kreeg een van deze handcrèmes mee naar huis, dus jullie mogen er zeker nog een review over verwachten.


Nog een leuk product waarmee ik kennis maakte, is dit potje voor 'fluffy nails' of velvet nails zoals wij ze kennen. Heel leuk in dat fuschia.


Zo dat is wat ik jullie voorlopig over het merk kan meegeven, maar jullie mogen zeker nog meer nieuws over het merk en aankomende collecties verwachten.

LCN is exclusief te koop bij schoonheidsinstituten. Om een schoonheidsinstituut bij jou in de buurt te vinden dat LCN verkoopt, kan je contact opnemen met Neolabo via 09 364 51 10.

Had jij al van LCN gehoord?

xoxo

Sofie

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.