HEMA eyeliners


Hi Beauties!

Vandaag wil ik het met jullie hebben over de HEMA-eyeliners. Ik heb drie verschillende soorten HEMA-eyeliners: twee ervan zijn liquid eyeliners (de bovenste) en één ervan is een pencil eyeliner (de onderste).
De liquid eyeliners hebben elk een andere applicator, zoals je kan zien op de foto hieronder. De ene komt met een fijn borsteltje, terwijl de soft eyeliner een soort penseeltje als applicator heeft. De derde eyeliner, het oogpotlood, heeft een twist up-systeem wat ik zeer handig vind.
De eyeliner met het fijne borsteltje (bovenaan) is het moeilijkst om aan te brengen, volgens mij. Het vergt namelijk wat langer alvorens je de goede techniek in de hand hebt. Bovendien moet je voorzichtig zijn, want de eyeliner droogt vrij snel waardoor foutjes niet altijd even makkelijk recht te zetten zijn. Deze eyeliner is het meest gepigmenteerd van de drie. Hij is daarom het meest geschikt voor dramatische looks. Omwille van het feit dat het iets meer tijd neemt om deze eyeliner aan te brengen, gebruik ik hem niet dagelijks. Ik ben 's morgens vaak gehaast waardoor ik niet genoeg tijd zou hebben om hem mooi aan te brengen. Ik gebruik hem dus voornamelijk bij gelegenheden of wanneer ik meer tijd heb om mijn make up aan te brengen.
De soft eyeliner is ook een liquid eyeliner, maar heeft een soort van penseeltje als applicator. Doordat het penseeltje stijf is, is deze eyeliner makkelijker aan te brengen. Je hebt er meer controle over dan over het borsteltje. Een nadeel aan deze eyeliner is dat hij heel wat minder gepigmenteerd is dan de andere. Dat kan natuurlijk ook een voordeel zijn omdat hij een zachtere finish heeft en dus zeer geschikt is voor alledaagse looks voor school of werk.
Tenslotte is er het oogpotlood, door HEMA waterproof eyeliner genoemd. Zoals ik al zei vind ik het zeer handig dat het oogpotlood een twist up-systeem heeft. Deze eyeliner heeft een zeer goede pigmentatie en is zeer zacht om aan te brengen. Hierdoor is deze eyeliner zowel geschikt voor de waterlijn als het ooglid. Ik gebruik deze eyeliner het vaakst omdat ik dan maar één eyeliner nodig heb (de liquid eyeliners zijn namelijk niet echt geschikt voor de waterlijn, dus dan heb ik sowieso ook een oogpotlood nodig als ik mijn waterlijn wil lijnen). Het enige nadeel aan deze eyeliner is dat hij soms na een tijd kleine klontertjes vormt in mijn traankanaaltje, maar tot nu toe heb ik nog geen eyeliner geprobeerd waarbij dit niet gebeurde.
Over het algemeen ben ik zeer tevreden over deze eyeliners: ze blijven lang zitten, zijn goed gepigmenteerd (althans zeker het oogpotlood en de eyeliner met het fijne borsteltje), hebben een lage prijs (ik denk 2 à 3 euro), er zijn meerdere variaties (liquid of pencil eyeliner, verschillende applicators) waardoor er voor ieder wat wils is en bovendien komen ze in meerdere kleuren.
Als jullie nog vragen hebben, mogen jullie deze altijd stellen. Of als er suggesties zijn voor andere goede eyeliners, mogen jullie dat natuurlijk ook altijd laten weten!
xoxo

1 reacties:

Anoniem zei [Beantwoorden]

I love the soft brush eyeliner. Been using it for years! Perfect for darkskin.

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.