Shopsessed: By Candlelight & Stereo Rose


Hey cuties!

Al maanden werd ik gek van alle beauty guru's op youtube die almaar doorgingen over de fameuze must-have's van MAC, namelijk By Candlelight en Stereo Rose. Deze twee MSF's (mineralize skinfinishes) kwamen vorig jaar in juli uit bij de 'in the groove'-collectie. Elke maand opnieuw zag ik ze opduiken in tal van favorieten, tot ik het uiteindelijk niet meer aankon. Ik begon op ebay te zoeken naar deze twee prachtige MSF's. Zeer vaak werden ze aangeboden tegen overdreven hoge prijzen. Hoewel ik de twee producten heel graag wou, had ik me voorgenomen om er geen zware bedragen voor neer te tellen. 40€ inclusief verzendingskosten was mijn limiet. Dat vond ik een redelijk bedrag, aangezien de originele prijs 25€ was. Ik kon namelijk niet verwachten om ze nog tegen die prijs op de kop te tikken.

By Candlelight vinden was niet zo'n probleem, hoewel de prijzen wel een struikelblok waren. Naar Stereo Rose heb ik wat harder moeten zoeken. Uiteindelijk heb ik By Candlelight kunnen kopen voor ongeveer 40€ en Stereo Rose voor ongeveer 35€. By Candlelight was een 'Buy it now', ik kon het item dus gewoon kopen. Stereo Rose daarentegen was een bieding. Dat betekent dat de hoogste bieder op het moment dat de bieding afloopt, het product 'wint' en met andere woorden mag kopen. Dat zorgde voor een zekere stressfactor, ten eerste omdat ik hem ECHT heel graag wou en ten tweede omdat het de enige Stereo Rose was die op dat moment voor Belgische kopers aangeboden werd. Gelukkig was ik DE WINNAAR :p (ik vind het altijd zo stom als ik een mail krijg met 'U heeft dit item gewonnen', alsof ik het niet moet betalen..was het maar waar =D)

Sinds kort heb ik mijn twee prachtige MSF's binnen en hoewel ik durf wedden dat jullie ze al 5000 keer zien passeren hebben, moet ik ze wel tonen. Ze hebben me gewoon te veel moeite gekost. Bovendien kan wat eye candy van tijd tot tijd zeker geen kwaad. 


Ik moest wel voor deze foto kiezen..met die schattige pootjes van mijn katje erop *how cute*. Ze is altijd zo nieuwsgierig naar wat ik doe! Ze komt ook altijd mijn make up borstels knuffelen..dat vind ik dan weer minder cute want dan moet ik ze weer wassen *niet mijn favoriete bezigheid*. Links: By Candlelight, rechts: Stereo Rose.


Even om te laten zien dat ze het werkelijk zijn =D Heb zelf wel 5 keer gecheckt :p lol 


Door de lichtinval, lijkt het alsof er een deuk in is, maar dat is dus niet zo *just for the record*.


Hier nog even snel geswatched. By Candlelight nog altijd links, Stereo Rose rechts.

Sinds mijn 'avonturenzoektocht' naar deze twee cuties, volg ik de MAC-collecties op de voet. Alleen al om te voorkomen dat ik achteraf spijt krijg. Hebben jullie ook zo'n LE-producten waarvan jullie echt spijt hebben dat je ze gemist hebt? Of waarmee jullie net superblij zijn omdat je het product wel hebt kunnen kopen?

xoxo

Sofie


1 reacties:

Marijke zei [Beantwoorden]

Mooie msf's!!

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.