N.Y.C. Lip stains


Hi there gorgeous!

N.Y.C. is een Amerikaans merk dat nog niet zo lang in België verkrijgbaar is.  Het is een low budget-merk dat vergelijkbaar is met merken zoals Catrice en Essence. Je kan de producten vinden in Kruidvat.

Toen het merk net in de rekken lag in België, was er een actie bij Kruidvat. Als je een oud make up-product binnengaf, kreeg je een N.Y.C.-product gratis in de plaats. Ik koos voor een lip stain en kocht er nog eentje bij in een andere kleur omdat er twee kleuren waren die mij wel aanspraken.


De rechtse is in de kleur Endless Spice, de linkse in Persistent Pink. Dit is wat N.Y.C. zelf zegt over haar lipstains: NYC New York Color Smooch Proof Lip Stain blijft op zijn plaats, zorgt voor een transparante tot intense kleurgloed die langer blijft rondhangen dan de meeste jongens in de City. Dit is geen weer-aan-, weer-uitrelatie. Kleur blijft betrouwbaar tot wel 16 uur. Op zoek naar nog lang en gelukkig voor een hele aangename prijs? Laat je lippen betoveren!

Betoveren is niet echt een woord dat ik zou associëren met deze lip stains. Eerst en vooral is de kleur echt niet wat het moet zijn. De roze zie je bijvoorbeeld helemaal niet op mijn lippen, de andere zie je wel maar geeft helemaal geen mooi effect. Het ziet er allemaal niet egaal uit, de kleur past me niet, ze voelen niet aangenaam.. En de geur, een echte no-no.. ik hou er niet van. Ik ben niet goed in geuren omschrijven maar als je het me toch zou vragen zou ik de geur omschrijven als een chemische snoepgeur ofzoiets. Staying power, 16uur? Klopt ook niet. De stain blijft natuurlijk wel langer zitten dan een lipstick of lipgloss, maar langer dan 4-5uur bleef hij bij mij zeker niet zichtbaar.

Sorry meiden, ik hou echt niet van deze lip stain. Ik heb deze review lang uitgesteld omdat ik gewoon veel liever schrijf over een product dat ik echt goed vind, maar uiteindelijk doe ik niets meer dan mijn mening geven. Aangezien ik toch weinig goeds te zeggen heb, ga ik er niet veel meer woorden aan vuil maken. 

Hier zijn nog de swatches..

Persistent Pink - Endless Spice


Hebben jullie deze lipstains al geprobeerd? 


Dikke kus

Sofie


4 reacties:

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Ik heb er zo drie of vier liggen van NYC en hoogstens elk twee maal gebruikt, vind er ook maar niets aan. Een echte miskoop als je het mij vraagt.

Redhotjillypeppers zei [Beantwoorden]

Ik heb ze nog niet geprobeerd maar dat ga ik na deze review ook zeker niet doen :)

jlovesbeauty zei [Beantwoorden]

Heb ze nog niet gebruikt. Zowiezo vind ik NYC niet echt een leuk make-up merk.

Peggy Timmermans Visagie zei [Beantwoorden]

Ik ben er ook geen fan van, vooral omwille van het feit dat de meeste lipstains je lippen wel uitdrogen en het na een tijdje in de lijntjes gaat zitten, vind ik echt maar niks...

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.