The Body Shop Duo Body Butter


Hi beauties!

Jullie kennen hem wel: de welbesproken Duo Body Butter van The Body Shop. Sinds enkele maanden is hij verkrijgbaar en vele beautylovers zijn er gek op, maar wat denk ik nou van die Body Butter. Ik ga eerlijk zeggen ik had nog nooit een Body Butter van The Body Shop geprobeerd. Ik vond ze altijd vrij duur en ben er daarom nooit toe gekomen om er eentje aan te schaffen. Deze Duo Body Butter sprak me wel aan omdat het een vernieuwend concept is. Je krijgt een gewone bodylotion voor de normale huid en een body butter voor de drogere huid. Eigenlijk is dit perfect wat ik nodig heb: mijn benen zijn echt zeer droog, terwijl de rest van mijn lichaam normaal is. Toch bleef de prijs een struikelblok: 17€ voor wat bodylotion? Gelukkig hield TBS een actie voor de lancering van deze Duo Body Butter. Je kreeg een introductiekorting van 20%, wat de prijs op 13€ bracht. Naar mijn mening nog steeds ietwat pricy, maar door het vernieuwende concept kon ik hem tegen die prijs wel rechtvaardigen.


De Body Butter is beschikbaar in vier geuren: Floral Açaí, Vanilla, Macadamia en Sweet Pea. Ik was eigenlijk van plan om voor de Macadamia te gaan maar de geur was niet wat ik ervan verwachtte. Eigenlijk sprak geen van de vier geuren me écht aan. Ik vond ze allemaal ok, maar had niet dat hmm-effect dat ik soms wel bij andere bodylotions heb. Desondanks heb ik er toch eentje gekocht, ik ging voor de Floral Açaí. Dat was de geur die mijn vriendje het lekkerst vond.
Wat betreft de formule vind ik vooral de kant voor de drogere huid super. Hij smeert supermakkelijk uit, voelt glad aan en zorgt natuurlijk voor de nodige hydratatie. De lotion voor de normale huid daarentegen trekt, naar mijn zin, iets te traag in maar hij zorgt wel eveneens voor voldoende hydratatie. Voor die kant van het duo kan ik zeker een goedkoper alternatief vinden dat evenwaardig is.normale huid - droge huid
Mijn conclusie: ik vind het zeker en vast een goed concept, hoewel het sommigen misschien zal storen als één kant sneller op is dan de andere. Wel vind ik dat TBS met meer geuren moet uitkomen, zodat ik wel dat hmm-effect krijg als ik aan de body butter ruik. Zou ik de Duo Body Butter opnieuw kopen? Voor 17€ waarschijnlijk niet. Als er een promotie aan de gang is en er enkele nieuwe geuren beschikbaar zijn, zou ik me wel kunnen laten verleiden. 


Hebben jullie een van deze body butters in jullie bezit? Zijn ze wel een must-have volgens jullie?


xoxo

Sofie


3 reacties:

Elien zei [Beantwoorden]

Ik heb er nog geen maar die met Macadamia staat nog op mijn wishlist! Wel spijtig dat de ene helft sneller op is.. Maar goede marketing ;)

Anoniem zei [Beantwoorden]

Ik heb vroeger wel eens een bodybutter van TBS gekocht. Ik vond het niet slecht maar ook niet echt wauw.

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Ik gebruik graag de bodybutters van TBS maar koop ze zelden zelf, krijg dat meestal in een pakketje ofzo. Ik vind ze toch net iets te prijzig, zo onder de indruk ben ik er nu ook weer niet van. Maar het is wel een leuk idee, zo'n duo body butter :-)

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.