FOTD: Mac Me Over


Hi beauties!

Op 3 september lag de befaamde collectie MAC Me Over in de winkelrekken. Ik liet jullie in mijn MAC-post voor september zien welke producten er op mijn wishlist stonden. Ik heb deze allemaal gekocht, maar vond het een beetje overbodig om deze nog eens te laten zien. In die post staan namelijk al swatches van Temptalia en het zou eigenlijk gewoon herhaling zijn. Daarom dacht ik: laat ik een Face Of The Day doen met zoveel mogelijk producten uit de collectie. Zo zien jullie hoe de producten er bij mij uitzien en kan ik jullie mijn eerste indruk geven. Wie weet rennen jullie na mijn post allemaal naar de MAc-winkel..of juist niet. =D

Natuurlijk volstonden de producten die ik kocht van de MAC Me Over-collectie niet om een full face te doen. Ik heb verder geprobeerd om het bij Mac te houden, maar ik had niet alles van Mac. Hier zijn de producten die ik gebruikt heb.


Concealer: Bobbi Brown Corrector in Bisque en Bobbi Brown Concealer in Natural

Foundation: Mac Mineralize Satinfinish Foundation met SPF 15 in NC25

Setting poeder: Mac Mineralize Skinfinish Natural in Medium

Kaken: Mac Me Over Cream Color Base in Seaside, Mac Me Over Blush in Stunner en Mac MSF in Shimpagne

Ogen: Mac Me Over Cream Colour Base in Seaside, Mac Me Over Oogschaduw in Satin Taupe, Hema Eyeliner in Black en Maybelline Colossal Volum' Express Cat Eyes Mascara

Lippen: Mac Me Over Lipstick in Oh, Oh, Oh en Mac Me Over Lipglass in Social Light

Ik heb de producten van Mac Me Over proberen ten volle te gebruiken. Zo deed ik de Cream Colour Base ook als oogschaduwbasis op, hoewel ik ze eigenlijk kocht voor mijn kaken. In de toekomst zal ik ze ook enkel nog daarvoor gebruiken want de Cream Colour Base doet de oogschaduw creasen en normaal gezien heb ik er nooit last van. Bij de Cream Colour Bases van Mac zit altijd een papiertje waar op staat voor wat je de Base niet mag gebruiken. Bij Seaside zijn dat de lippen.

Over de Stunner Blush heb ik lang getwijfeld of ik hem zou kopen, hij leek niet zo gepigmenteerd. Nu ik hem gebruikt heb is alle twijfel echter weg. Hij geeft mij echt de meest natuurlijke flush. Ik heb geen enkele blush die dit zo mooi doet. Voor die dagen waarop je gaat voor een supernatuurlijke look of wanneer je misschien zelfs geen make up draagt maar toch iets meer kleur wil, is deze blush echt P-E-R-F-E-C-T! Daarnaast kan je de blush natuurlijk ook opbouwen.

De Satin Taupe oogschaduw heb ik hierboven als deel van Mac Me Over beschreven, maar je kan de oogschaduw ook gewoon vinden in de permanente collectie. Ik kocht de mijne op de blogsale van Diana.

Verder waren er nog de lipproducten. Oh,Oh, Oh en Social Light gaan zo mooi samen. Oh, Oh, Oh is trouwens een ideale kleur voor de herfst. Het is een mooi berrykleurtje met een lichte glans. Naast de Oh, Oh, Oh-lipstick en de Social Light Lipglass kocht ik ook de Peachstock-lipstick.

Bon, genoeg gekletst.. tijd voor de finished look. Het is een naturelle look geworden die je zo naar school of werk zou kunnen dragen.Wat vinden jullie van de look?
Welke producten van Mac Me Over hebben jullie gekocht of gaan jullie nog (proberen te) kopen?

Dikke kus!

Sofie

5 reacties:

Elien zei [Beantwoorden]

Woow, mooie look zeg! Er is echt niks aan wat ik mwah vind! Ik heb zelf spijtig genoeg nog niets van deze collectie :) Misschien toch maar eens verandering in brengen!

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Hélé mooie look ! Je blush is super gedaan ! De Mac Me Over collectie spreekt me eigenlijk niet zo aan, dus deze sla ik maar eens over. Terwijl goed voor de portemonnee !

Sofie (thebelgianbeautyreview) zei [Beantwoorden]

Wat een lieve commentaren! Thanks girls!

Marijke zei [Beantwoorden]

Mooie look! Ik ga de blush ook nog halen! Die is zoo mooi!! :-)

Maaike (Honestbeauty) zei [Beantwoorden]

Pretty!! :D

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.