Shopsessed: Nars Sea Of Love


Hi beauties!

Onlangs keek ik op youtube naar een filmpje en zag daar 'de set van mijn leven' passeren. De Nars Sea Of Love  set is veruit de beste set die ik al van Nars zag. Er zit een kleinere versie van de befaamde lipgloss Turkish Delight in, één van Kim Kardashians favorieten trouwens. Verder een multiple in Orgasm, de alomgekende blushkleur. Een mini-blush in Super Orgasm, een variant op Orgasm. Orgasm wordt door Nars omschreven als peachy pink me tshimmer, Super Orgasm omschrijft Nars als peachy pink met gouden glitter. Deze glitters zijn zichtbaar in de pan maar afgaande op reviews niet op het gezicht. Dat vind ik positief want chunky glitter op het gezicht is niet voor mij. Het laatste item in de set is een full size illuminator in Laguna, één van Nars' bekendste bronzers.Ik surfte meteen naar de Europese Nars site, maar helaas nergens te vinden..Ebay dan maar en JA! Daar was hij, ik controleerde wel even of de prijs degelijk was. Ik zou zo'n €55 betalen, verzending inbegrepen. Op de Europese site van Nars zag ik dat de meeste sets op zich al rond de €55 zijn, zonder verzendingskosten. De prijs was dus zeker ok. Het enige wat me nog tegenhield waren eventuele taxen. Ik contacteerde de verkoper om te vragen welke prijs hij op de buitenkant van het pakje vermeldt, het totaal of de prijs zonder verzendkosten. Dit om te kunnen berekenen hoeveel tax ik zou moeten betalen. De verkoper was supervriendelijk en zei dat hij een prijs zou zetten waarvoor ik geen tax moest betalen (Hij zette 18$). Ik was verkocht! Het enige minpuntje is dat de verkoper om de producten beter te kunnen verpakken het doosje niet meestuurt. Maar uiteindelijk zijn de producten wat telt, dus dat ging me niet tegenhouden. Gisteren kreeg ik het pakje binnen! Alles was echt wel supergoed verpakt en na even vechten met de verpakking, was ik in de wolken! Prachtige producten!Zoals je ziet, kreeg ik ook twee samples: de Philosophy Keep The Peace en staaltjes van de Be Delicious Juicy parfums. Supergoede service dus! Ook interesse? Er zijn nog enkele setjes verkrijgbaar, klik hier !

Kopen jullie eigenlijk vaak op ebay? Goede of slechte ervaringen?

Liefs

Sofie

7 reacties:

redhotjillypeppers zei [Beantwoorden]

Mooi setje ! Ik koop heel veel via Ebay. Zelfs mijn Colossal mascara van Maybelline. Die is incl verzendkosten nog steeds goedkoper op Ebay dan bij het Kruidvat :)

Sofie (thebelgianbeautyreview) zei [Beantwoorden]

@redhotjillypeppers Ja ben ook een echte online-koper. mascara koop ik bijvoorbeeld ook online. Zoals je zegt: zelfs incl verzendingskosten nog altijd goedkoper als Kruidvat!

Suzanne zei [Beantwoorden]

Wat een schattig setje!

jlovesbeauty zei [Beantwoorden]

Wauw wat een prachtig setje!
Durf jammergenoeg na enkele slechte ervaringen niet meer op ebay bestellen.

Sofie (thebelgianbeautyreview) zei [Beantwoorden]

@jlovesbeauty ooh das spijtig. Ik koop supervaak op ebay en heb nooit echt problemen gehad. Wel enkele fake-producten gekocht maar ja ik moest beter weten: Benefit voor 15€, no way! =D Maar dat waren mijn eerste aankopen, wist er nog niet genoeg van.

Peggy Timmermans Visagie zei [Beantwoorden]

Leuk setje heb je gekocht! Ik koop de laatste tijd zelden via Ebay, gewoon geen zin meer in. Ik ga regelmatig naar 't buitenland en koop dan daar de andere merken die ik hier niet vinden kan.

Dorien zei [Beantwoorden]

Ik heb nog nooit via ebay gekocht... vind dat zo'n gedoe. Of ligt dat gewoon aan mij :). Verder koop ik wel graag online, is altijd zo verleidelijk :).

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.