Bobbi Brown Corrector en Creamy Concealer Kit


Hi cuties!

Aangezien Bobbi Brown binnenkort naar België komt, wil ik de producten die ik van het merk heb alvast voor jullie reviewen. Binnenkort opent Bobbi Brown haar free-standing store in Brussel (Rue A. Orts 11B). Ik ben zo benieuwd!!! De producten die ik nu heb, bestelde ik bij Sephora en eentje ook op ebay (de voormalige versie van de Creamy Concealer Kit).Creamy concealer kit - voormalige versie creamy concealer kit
Corrector

Enkele van de toch wel bekendste en meest geliefde Bobbi Brown-producten zijn de corrector en de concealer. De corrector heeft een rozige of perzikachtige ondertoon en is bedoeld om het blauwe in de oogkringen te neutraliseren. Het is de bedoeling om de corrector aan te brengen voor je concealer. Bobbi Brown omschrijft de corrector als long-wearing, makkelijk te blenden en crease-vrij. De corrector zou bovendien het gebied onder de ogen verhelderen en de perfecte dekking geven. Tenslotte bevat het product ook nog eens skin conditioners om de gevoelige huid onder de ogen te beschermen.
Het tweede veelbesproken product is de concealer van Bobbi Brown. Deze is verkrijgbaar in twee vormen: apart of in de Creamy Concealer Kit. In de Kit komt hij met een lichtgeel poeder (behalve de lichtste variant, die komt met een wit poeder) dat dient om de concealer te setten zodat hij langer blijft zitten. Vroeger was het poeder los, maar recent heeft Bobbi Brown de formule van haar corrector en concealer herzien en daarbij het settingpoeder veranderd van los naar pressed. Dat maakt het allemaal wat makkelijker voor on-the-go. De concealer zou net als de corrector niet creasen, donkere kringen onmiddelijk verbergen en verhelderen en voedend werken.Verbeterde versie

Voormalige versie

Voormalige versie

Klinkt allemaal veelbelovend, maar stroken deze claims ook met de werkelijkheid? (demonstratie!)
Laten we beginnen bij de corrector. Ik heb deze in de kleur Bisque. De corrector heeft een zeer crèmige formule. Hij is zeer makkelijk aan te brengen en trekt snel in. Zoals ik al zei heeft de corrector een roze/peachy kleur die donkere kringen effectief neutraliseert. Ik breng hem altijd met mijn vingers aan omdat de warmte van je huid het product opwarmt waardoor het blenden nog makkelijker gaat. Afhankelijk van hoe erg het gesteld is met mijn donkere kringen, breng ik de corrector enkel aan op de buitenrand van de kringen of helemaal tot aan de oogrand. De corrector blijft ook lang zitten. Ik ben in alle geval fan van de corrector. De hype er rond vind ik helemaal niet overdreven.

BEWARE! Jullie gaan hieronder mijn donkere kringen zien!!!!

Mijn naakte oog :p 
Met de corrector
De Creamy Concealer Kit heb ik in de kleur Natural. De concealer heeft net als de corrector een zeer crèmige formule, daarnaast zou ik zeggen dat de concealer ook ietwat plakkerig is maar dan op een goede manier. Ook de concealer dekt fantastisch en is makkelijk aan te brengen. Als ik bijvoorbeeld na al mijn make up gedaan te hebben, vind dat mijn donkere kringen toch nog zichtbaar lijken, grijp ik naar deze concealer. Zelfs dan doet hij nog perfect zijn job en zie je hem helemaal niet zitten, hij trekt mooi in en verbergt alles wat verborgen moet zijn. Ook werkt hij prima zonder de corrector. Ik gebruik ze niet altijd alletwee omdat mijn kringen soms goed meevallen, dan volstaat één van de twee.

De concealer aangebracht over de corrector

Met dit Ecotools-kwastje breng ik het lichtgele poeder aan


Geset met het lichtgele poeder
Dit is een foto van mijn linkeroog want alle foto's van mijn rechteroog waren wazig, sorry!
Voor alle duidelijkheid: we zijn van dit..Naar dit gegaan.. (nu even voor de duidelijkheid een voor en na van mijn linkeroog)Het feit dat je meteen een settingpoeder bij de concealer krijgt vind ik superhandig. Door de lichtgele kleur helpt deze om het gebied onder de ogen nog meer te verhelderen. Je moet deze concealer wel zeker altijd setten. Doordat hij zeer crèmig is, heeft hij namelijk een vrij glanzende finish. Creasen doet de concealer wel een beetje, maar dat doen ze allemaal. Zeker in de diepere lijntjes. Ik geloof echt niet dat er een concealer bestaat die niet creast, je moet er gewoon mee leren werken. Als je de concealer op een goede manier aanbrengt en er voldoende tijd aan besteed, kan je creasing minimaliseren. Mijn tips en tricks daaromtrent zullen zeker nog volgen. Ik breng deze concealer altijd aan met mijn vingers, met een deppende beweging. Dat kan voor of na mijn foundation zijn. Net als van de corrector, ben ik ook fan van de concealer. Ik raad beide producten zeker aan.

Van alle concealers die ik al gebruikt heb en geloof me dat zijn er veel (zowel budget- als duurdere merken), zijn dit mijn favoriete producten. Nee, goedkoop zijn ze niet maar volgens mij zijn ze hun prijs meer dan waard. Je hebt echt niet veel nodig en bovendien gaan ze superlang mee. Ik heb de producten al vaak gebruikt en het lijkt alsof ze amper aangeraakt zijn. Wat precies de prijs in België zal zijn, weet ik niet. Ik kan jullie wel de prijzen meegeven die Sephora in Frankrijk hanteert. De Bobbi Brown Corrector kost daar 26,5€ en de Creamy Concealer Kit 31,5€. 


Nog vragen? Stel ze gerust!


Liefs


Sofie


6 reacties:

redhotjillypeppers zei [Beantwoorden]

Het geeft wel een heel mooi resultaat !

Noelle zei [Beantwoorden]

Wow wat extreem zeg!! Ik ben al zolang benieuwd naar de corrector maar heb nooit echt realistische foto's gezien. Dit ziet er geweldig uit! Mijn volgende concealer wordt deze!

Valley Doll zei [Beantwoorden]

LOVE IT ! :d !

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

I love them ^^
Liefs, xxx

Tessa zei [Beantwoorden]

Ik heb de vernieuwde concealer ook liggen maar nog niet in gebruik (eerst Mac potje opmaken). Maar heb het effect in de winkel op mijn donkere kringen kunnen zien en waaw top! de corrector ga ik misschien ook nog eens halen maar voor alleen te gebruiken vond ik die wat te licht.

Anoniem zei [Beantwoorden]

Nou euh. Je hebt helemaal geen donkere kringen
als je die van jouw al erg vind, vind je mij een wasbeer

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.