GLOSSYBOX IN BELGIË EN NEDERLAND


Hey beauties!

Ja, jullie lezen het goed: Glossybox komt naar België en Nederland!!! Hier wacht ik al zoooo lang op!!! Glossybox is een innovatief concept dat groot succes kent in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Brazilië en Korea. Het werkt als volgt..

Je registreert en abonneert je op de Glossybox. Dat wil zeggen dat je maandelijks een pakketje in je bus kan verwachten met vijf high-end miniatuur beautyproducten (hoewel ik op youtube al hoorde dat er soms ook wel een full-size product tussen zit). Naast de producten bevat de Glossybox ook tips om de producten aan te brengen en bijkomende productinformatie. De Glossybox laat je toe om nieuwe producten uit te proberen tegen een kleine prijs, zodat je daarna kan beslissen of je de full size wil kopen. Echt een super concept, vind ik!

Bild zum Gewinnspiel: Gewinne eine GlossyBox

Een Glossybox-abonnement zal (normaal gezien) maandelijks €12,50 kosten. Wetende dat je voor die prijs 5 producten kan uitproberen die ook nog eens aan je deur geleverd worden, vind ik de prijs zeker niet te hoog. Je kan je ook op elke moment uitschrijven. Dat moet wel 14 dagen voor de verzending gebeuren.

Wanneer Glossybox precies in België en Nederland verkrijgbaar zal zijn is nog niet bekend. Je kan je wel alvast inschrijven op hun website om al eerste verwittigd te worden als het zo ver is. Voor de Nederlandse beautylovers is dat glossybox.nl en voor de Belgische beautylovers glossybox.be .

Ik hou jullie op de hoogte!

xoxo

Sofie

10 reacties:

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Ik ga mij meteen inschrijven. Ik zit hier ook al zo lang op te wachten.
Liefs, xxx

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Ik vind het wel een leuk initiatief !

Steffi zei [Beantwoorden]

Zalig, dit kende ik nog niet! Ze kunnen alvast op 1 trouwe klant rekenen^^

Marijke zei [Beantwoorden]

Ik heb me ook al ingeschreven :-)

Ellen zei [Beantwoorden]

Leuk iniatief, had er nog nooit van gehoord.

groetjes van
dailylovebeauty
http://dailylovebeauty.blogspot.com/

ps: Ik hou momenteel een giveaway/

blushieworld zei [Beantwoorden]

Leuk concept !

Peggy Timmermans Visagie zei [Beantwoorden]

Dit is best leuk! Ik ga het in de gaten houden.

Eva zei [Beantwoorden]

Bedankt voor de tip!
Ik heb me net ingeschreven! ;)

BeautyLoves zei [Beantwoorden]

Eindelijk! Hoewel ik wel een beetje vrees dat de eerste doos heel erg goed gaat zijn en de volgende dozen wat minder, maar wie weet!

Lindsy zei [Beantwoorden]

Ik heb mij vorige maand ook ingeschreven en ik kan niet wachten tot ik een mailtje krijg van glossybox ! Spijtig dat we in België nog even moeten wachten.

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.