Shopsessed: The Body Shop op Ebay


Hey cutiessss!!!

Ja.. al mijn zuurverdiende centjes moeten ervandoor. Bij deze heb ik dus nog een Shopsessed voor jullie. Beautyblogs zijn de eigenlijke boosdoeners. Ik zag overal op mijn Bloglovin' The Body Shop Shimmer Cubes passeren tot mijn zwakke shopzieke geest het niet meer kon weerstaan. Ik vond 22€ wat veel, dus ging ik een kijkje nemen op ebay. Ik vond daar Shimmer Cubes tegen verschillende prijzen, waarvan de goedkoopste zo'n 9€ (incl. verzending) kosten. Ik heb dan de groene en blauwe Shimmer Cubes besteld en zag ook nog een mooie blush, ideaal voor de herfst. Die kostte zo'n 7€ (incl. verzending), dus die kocht ik ook maar. Doordat de verkoper gecombineerde verzending aanbiedt ging er nog wat van de totaalprijs af. Zo had ik deze drie producten voor iets meer dan de prijs van één Shimmer Cubes paletje. 

Hier zijn ze dan..


En nog enkele swatches. De groene Shimmer Cubes zijn onderaan geswatched, de blauwe bovenaan en de blush zie je links (onder gewone swatch, boven iets meer geblend).Willen jullie deze Shimmer Cubes of de blush ook tegen zo'n goede prijs op de kop tikken. Hier zijn er nog enkele beschikbaar!

xoxo

Sofie


9 reacties:

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Wat een mooie producten.
Liefs, xxx

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Mooie kleuren heb je gekocht ! Zelf spreken ze me niet zo aan en in de winkel zijn ze idd net een tikkeltje te duur. Die blush is wel superleuk ! Kheb er nog altijd spijt van dat ik die niet heb gekocht indertijd.

Moniek zei [Beantwoorden]

Die bronzer heb ik laatst ook op eBay gekocht! Helaas kwam hij bij mij gebroken aan :(

Steffi zei [Beantwoorden]

Oeeh shimmer cubes, daar heb ik ook al vaak over getwijfeld om ze te kopen. Misschien eens langs ebay proberen dan, handige om te weten dat ze dat daar ook verkopen.

Rakhshanda zei [Beantwoorden]

Nice shades!! Thanks for sharing :)

Peggy Timmermans Visagie zei [Beantwoorden]

Dat is echt wel een heel verschil in prijs! Goed gedaan!

Tessabd zei [Beantwoorden]

Oeh dat is idd een mooi prijsje! thx voor de tip

lounabeauty zei [Beantwoorden]

Leuke aankopen! Bedankt voor je lieve reactie! :)

Elien zei [Beantwoorden]

mooie producten, goede tip trouwens! :)

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.