Shopsessed: Lush KerstcollectieHi beauties!!!

Jullie hebben zeker en vast op verschillende beautyblogs de kerstcollectie van Lush zien passeren. Is dat niet het geval dan kan je hier de volledige voorstelling van de collectie zien. Ik was meteen verkocht toen ik de collectie zag, wat een leuke producten! Ik kon meteen al enkele producten opnoemen die ik sowieso eens moest proberen. Gelukkig voor mij luistert mijn lieve vriendje (meestal) naar mij als ik hem alweer eens overspoel met wishlistmateriaal en beautynieuwtjes want hij ging voor mij enkele producten kopen. Eigenlijk is dit dus ook geen echte 'shopsessed' maar goed..

Dit is het leuke zakje met daarin de producten die mijn vriendje voor me kocht..


Het eerste item in de mystery bag: de lush-krant =D


Maar wat kocht mijn lieveling nu eigenlijk voor me?

Pow Wow lip scrub - Snow Fairy Douchegel - So White Bath Ballistic

Bij de drie producten, kreeg ik nog twee samples (altijd leuk!). Maar laten we eerst de producten eens van dichterbij bekijken.


Dit is de Pow Wow lipscrub. Normaal gezien vind ik dat een lipscrub het niet echt waard is om geld aan uit te geven, je kan ze namelijk makkelijk zelf maken. Deze lipscrub heeft echter iets speciaals en zo'n dingen trekken me altijd aan. Wat deze lipscrub zo anders maakt is dat hij gemaakt is van knetterende, ontploffende snoepjes. Ik was benieuwd naar wat dat zou geven op de lippen. Deze lipscrub heeft een citrusachtige geur, ik reuk vooral limoen.Dit is de alomgekende en o zo geliefde Snow Fairy douchegel (vind het trouwens stom dat op de producten van Lush Brussel de Franse namen staan). Ik ben zeer benieuwd naar deze douchegel want ik heb al gemerkt dat zeer veel mensen er dol op zijn. Zoals je ziet heeft Snow Fairy een roze kleurtje. De geur doet me denken aan snoepjes, meer bepaald die lange, opgerolde kauwgommen in rode doosjes die we als kind altijd kochten.


Het volgende product is de So White Bath Ballistic..


Een leuke, heerlijk ruikende bruisbal (zoals wij dat zeggen). Ik kijk er echt naar uit om deze te gebruiken. Hij ruikt heerlijk naar groene appels! 

Verder kreeg ik ook nog twee samples, Jelly samples!

Gelée Essen'suelle 

Plum Plum Pudding

Ik heb nog nooit een douche Jelly van Lush gebruikt en ben dus ook naar deze producten zeer benieuwd! Er komen duidelijk heel wat Lush-reviews op jullie af! Ik weet trouwens nu al dat dit ik nog wat Lush-kerstproducten zal aanschaffen. Op 28 oktober wordt er trouwens een tweede Brusselse Lush-winkel geopend in de Louizalaan (in de buurt van MAC dus, altijd handig!)

Welke Lush-producten staan op jullie wishlist? 

xoxo

Sofie9 reacties:

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Zo lief van je vriendje ! Dat doet de mijne nooit voor mij. De ' magic wand' staat hoog op de wishlist, gewoon omdatie zo cute is :d !

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Wat lief, zo'n vriendtje wil ik ook wel! Dan heeft die wel goed geluisterd naar je wishlist. Wat een heerlijke producten. Ben heel benieuwd naar reviews.
Liefs, xxx

redhotjillypeppers zei [Beantwoorden]

Ik ben benieuwd naar je review van de jelly !

melissa zei [Beantwoorden]

Ik ben ook wel benieuwd naar die douchegel, ik hoor er altijd van die positieve dingen over maar ik heb hem zelf nog nooit gebruikt.

blushieworld zei [Beantwoorden]

Zo leuk :) En dat van Brussel , ik begrijp je. Ik woon op 20 km. van Brussel en altijd als ik daar ga shoppen is het in het Frans niet alleen bij de producten en de beschrijving ervan maar ook bij de verkoopsters van kledingketens :s

Miss Matc - Cindy zei [Beantwoorden]

Ik moet dringend naar lush gaan!

Beauty Treasures zei [Beantwoorden]

wow leuke producten! ben benieuwd naar die lipscrub. ziet er zo een beetje buitenaards uit vanwege de kleur :D maar lijkt me echt leuk in gebruik

Petra zei [Beantwoorden]

Oh de lipscrub en de snowfairy <3

Tessa zei [Beantwoorden]

Leuke aankoopjes, ik wil ook eens aan snowfairy ruiken! vergeet het elk jaar x

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.