Nieuw bij Sigma: Sigmax Brushes


Hi beauties

Sigma, een Amerikaans merk bekend voor haar kwaliteitsvolle kwasten, brengt enkele nieuwe kwasten op de markt. Er zaten reeds drie Sigmax Brushes in hun assortiment die overigens zeer geliefd zijn. Het zijn de welgekende kabuki-achtige kwasten: de F80, F82 en F84. Een review over deze drie kwasten vind je hier.


Nu breidt Sigma deze lijn uit, waarschijnlijk omwille van het grote succes. De eerste borstel die aan de Sigmax-lijn wordt toegevoegd is de F86 die samen met de drie bovenstaande kwasten de Synthetic Kabuki Kit


De F86 of Tapered Kabuki is bedoeld om makkelijker producten op kleine, moeilijker te bereiken plaatsen op het gezicht aan te brengen. Ideaal voor poeders, crèmes of vloeibare producten. Hij kan ook gebruikt worden om te contouren of te highlighten.

Verder zijn er nog vier kwasten aan de lijn toegevoegd. Samen vormen deze de Synthetic Precision Kit. De bedoeling van deze kwasten is het nabootsen van je vingertoppen voor de applicatie van producten op precieze en gevoelige plaatsen in het gezicht. 


Zoals jullie kunnen zien zijn het kleinere versies van de Synthetic Kabuki kwasten. De eerste kwast is de P80 (Precision Flat), de kleinere versie van de F80 (Flat Top Kabuki). Hij is ideaal om puistjes en andere imperfecties te concealen. Je kan er eerst concealer mee op de gewenste plaatsen stippelen en hem dan gebruiken om de concealer met poeder te setten.


De volgende kwast is de P82 (Precision Round), de kleinere versie van de F82 (Round Top Kabuki). Deze kwast is bedoeld voor het aanbrengen van oogschaduwprimers en highlighters. De derde kwast is de P84 (Precision Angled), de mini-F84 (Angled Top Kabuki). Deze kwast is perfect om de neus of de rest van het gezicht te contouren. Highlighten kan je met deze kwast natuurlijk ook.


Tenslotte komen we bij de vierde kwast uit de tweede kit: de P86 (Precision Tapered), de kleinere F86 (Tapered Kabuki). De P86 is ideaal om concealer aan te brengen, vooral wanneer dit zeer precies moet gebeuren. Ook om bijvoorbeeld rond de lippen concealer aan te brengen en zo color bleeding te voorkomen is deze kwast zeer geschikt. 


Ik ben alvast zeer blij dat Sigma de Sigmax-lijn heeft uitgebreid. Ik ben namelijk een grote fan van deze kwasten. De kwasten zijn reeds verkrijgbaar op de Sigma website. Hoogstwaarschijnlijk ga ik deze twee kits aanschaffen, maar dat zal nog even moeten wachten (studentenbudget hé). Ik heb wel al drie van de borstels, maar ik wou er toch al back-ups van. Het enige waar ik me vragen bij stel, is dat deze van de laatste kit de applicatie met de vingertoppen nabootsen aangezien deze kwasten natuurlijk geen lichaamswarmte uitstralen.

Wat denken jullie van deze kwasten? 

xoxo

Sofie


11 reacties:

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Ze lijken heel erg fijn alvast ! Zelf heb ik nog geen Sigma kwasten, zou er graag binnenkort es een paar bestellen maarja, je kent dat he student zijn :d

Eva zei [Beantwoorden]

Ik heb de F80 kwast die ik gebruik voor foundation, maar die kleinere versies zien er ook super uit! :)

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Wat een mooie kwasten.
Liefs, xxx

Anoniem zei [Beantwoorden]

ze zien er echt fijn uit !

Anoniem zei [Beantwoorden]

Ik heb de grote kabuki's en die zijn inderdaad super ! De P80 staat al op mijn kerstlijst te blinken :)

Kayla zei [Beantwoorden]

Die kwasten zien er heel mooi uit!

Britt zei [Beantwoorden]

re: dankjewel voor je reactie! fijne blog heb je. (:

Diana zei [Beantwoorden]

Waw, dat lijkt me geweldig. Ik ben een grote fan van de gewone synthetische kwasten, dus de kleintjes lijken me ook super.

Peggy Timmermans Visagie zei [Beantwoorden]

Ik hoor veel goeds over deze kwasten, maar ik heb net 7 nieuwe kwasten dus voorlopig meer dan genoeg!

Anoniem zei [Beantwoorden]

Hi,I like your review. Can you tell me where I can buy Sigma brushes in Belgium?? Im looking everywhere for them :( Thank you in advance.

Sofie (thebelgianbeautyreview) zei [Beantwoorden]

beautybyelke.be or boozyshop.nl =)

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.