Shopsessed: MAC Fall Colour


Hi girlies!

Zoals jullie al in het artikel over mijn MAC wishlist in oktober lazen, stonden er slechts twee items uit de Fall Colour-collectie op mijn wishlist. Ook toen ik in de MAC-winkel stond, werd ik niet verleid om andere producten uit de collectie te kopen. Integendeel, ik twijfelde zelfs of ik die twee MSF's wilde kopen. Ik was eigenlijk zeker over Lightscapade omdat het een vrij unieke MSF is. Niet alleen door zijn uitzicht, maar ook omdat hij veel minder shimmery is dan de meeste MSF's maar je toch nog een mooie sheen geeft. Hij is ideaal voor een subtielere finish, ik moest hem hebben. 

Ik was eigenlijk bijna zeker dat ik Porcelain Pink aan mij zou laten voorbij gaan. Tot de MUA naar me toe kwam en me vertelde dat Porcelain Pink me zeer goed zou staan. JAJA..verkooptrucs blabla :p maar zij dacht dat ik Lightscapade dan niet zou nemen =D Ik heb de twee MSF's dus uiteindelijk toch alletwee mee naar huis genomen. Ik was ook bang om achteraf spijt te krijgen.. zo'n irritant gevoel!!! 

Hier zijn de foto's van mijn aankoopje. Ik ben toch blij dat ik de twee heb meegenomen, hoor!
De MSF's kosten trouwens 27,5€ per stuk. Niet goedkoop, maar zeker hun geld waard!

Wat hebben jullie van de Fall Colour-collectie gekocht???

Liefs

Sofie

2 reacties:

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Wat een leuke kleurtjes
Liefs, xxx

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Ik heb er nog niets van gekocht, Porcelain Pink heb ik al liggen en die gebruik ik wel heel erg graag ! Idd wel een beetje pricey, ik denk dat ik Lightscapade aan me ga laten voorbijgaan.

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.