Shopsessed: Urban Decay Book Of Shadows IV


Hi Beauties

Ik liet 'm jullie al zien wanneer Urban Decay net aangekondigd had dat hij uitkwam maar toen ik hem in de bus kreeg, was ik zo opgewonden dat ik hem jullie nog eens van dichterbij toon. Ik heb het natuurlijk over de vierde editie van het Urban Decay Book Of Shadows!

Ik heb al enkele producten van UD waaronder het Naked Palette, Book Of Shadows III en het 15 year Anniversary Palette. Stuk voor stuk superpaletten met oogschaduwen die een pigmentatie hebben om U tegen te zeggen! Superzachte, makkelijk aan te brengen en te blenden oogschaduwen! Vanaf het eerste moment dat ik ze gebruikte, was ik fan. Zowat elk palette dat ze uitbrengen, moet ik hebben. Zo ook het Book Of Shadows IV.
Dit is de doos waarin het palette komt. Op de voorkant hetzelfde design als het palette, op de achterkant een overzicht van de producten die je in het palette terugvindt. 


Dit zijn de voor- en achterkant van het palette. Het design draait duidelijk om vlinders, zeer mooi als je 't mij vraagt. De witte vlinders op de voorkant hebben een beetje een holografisch effect en de UD is in reliëf geschreven. Het design is niet over-the-top, maar eerder simpel en mooi.

Zoals bij de andere Books Of Shadows bestaat dit palette uit twee delen: een openklapbaar deel en een uitschuifbaar deel. Dit is wat je te zien krijgt als je het palette openklapt.


Alweer een mooi ontwerp met vlindertjes. Verder zie je ook een spiegel en een vakje naast de spiegel om je iPod Touch of Smartphone in te stoppen. Nu vraag je je waarschijnlijk af waarom je die in een make up-palette zou moeten stoppen. Wel, naast de vlindertjes heb je een Get The Look-kaartje. Daarop staan QR-codes die je (na het downloaden van een QR-code scanner app) kan scannen met je iPod Touch of Smartphone. Zo kom je terecht bij verschillende video's met tutorials door de UD-MUA.


OK, dit gedeelte was al leuk maar het beste moet nog komen. Eindelijk kunnen we het openschuifbare gedeelte onder de loep nemen. EYECANDY!


Geen alledaags paletje, als je 't mij vraagt. Het bevat een USB-kabel en een audio-kabel. Deze laatste kan je gebruiken om de UD mini-speaker (het paarse vierkanten ding, rechts bovenaan) aan je iPod of Smartphone te verbinden. Naast de kabeltjes zie je een travel-size primer potion in de vernieuwde verpakking, een travel-size Super Curl Mascara en een FULL-size 24/7 Liquid Eyeliner!


Natuurlijk bevat het palette ook prachtige oogschaduwen, 16 maar liefst. Daarvan zijn er 10 nieuw, de andere 6 zijn best-sellers.


Ik heb snel enkele swatches gemaakt om jullie een idee te geven van de pigmentatie. Een volledige review volgt zeker en vast nog.


Ik ben alvast zeer opgewonden om met dit palette aan de slag te gaan! Wat denken jullie van dit palette? Kopen of toch maar niet?

xoxo

Sofie


10 reacties:

Fee♥ zei [Beantwoorden]

Wauw! Waar heb je hem besteld?

Anoniem zei [Beantwoorden]

Mooi ! Wat is de prijs ?

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Supermooi ! Ik ben ook een grote UD fan !

Sofie (thebelgianbeautyreview) zei [Beantwoorden]

@Fee Je kan hem bestellen op ebay of HQhair.com
Als je kan bieden, is ebay soms goedkoper maar HQhair biedt hem aan tegen een vrij goede prijs vind ik en bovendien is er gratis verzending en houden ze veel kortingsacties!

Sofie (thebelgianbeautyreview) zei [Beantwoorden]

@blushieworld op ebay varieert de prijs. Momenteel is de goedkoopste rond de 20€ (bieding!) en de duurste rond de 95€. Op HQhair.com ligt de prijs rond de 57€, incl. verzending.

Beauty Treasures zei [Beantwoorden]

Wow ik heb het derde volume ook, maar deze vind ik ook echt heel erg mooi!

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Die is echt prachtig, deze staat al zo lang op mijn wishlist. Je hebt trouwens een leuk blogje. Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog. Zullen we elkaar volgen? Lijkt mij leuk.
Liefs, xxx

Danique zei [Beantwoorden]

Wat een prachtig palette!

Steffi zei [Beantwoorden]

Oh god ik ben zooooo jaloers dat je al 4 palettes van UD hebt. Ik hoor er enkel fantastische dingen over, maar ze zijn zo moeilijk te verkrijgen en toch redelijk prijzig.. Toch nog maar eens goed nadenken dan. Leuke blog!

Anoniem zei [Beantwoorden]

Wow nog maar net je Blog ontdekt en er nu al verliefd op! Eindelijk een goeie make-up blog voor België!! Ik zat al dagen te zoeken naar hoe je urban decay kon bestellen in België!

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.