The Body Shop Beauty With Heart Event!


Begin deze week was ik aanwezig op het Beauty With Heart Event van The Body Shop. Met de slagzin 'Beauty With Heart' hoopt TBS de beleving van schoonheid te veranderen, schoonheid gaat niet enkel om de buitenkant maar ook om de menselijke kant. Look good, feel good, do good! Deze nieuwe filosofie wordt tastbaar in het vernieuwend winkelconcept, genaamd 'Pulse'. Ook is de nieuwe ambassadrice, Lily Cole, een boegbeeld voor jonge activisten en zodoende een perfecte belichaming van de filosofie van TBS.  

De ene kant van de ruimte was ingericht als make-up ruimte, aan de andere kant werd je getrakteerd op een heerlijke handmassage. Bij die handmassage werden we meteen voorgesteld aan een nieuw product: de beautifying oils. De beautifying oils zijn multifunctioneel: je kan ze gebruiken voor je lichaam, je gezicht of je haar. Ze liggen trouwens nu al in de rekken!

Jill tijdens haar handmassage
Eerst werden je handen gereinigd met een ontsmettende gel, dan gemasseerd met een van de beautifying oils en vervolgens nog eens goed verwend met een van de body butters. Wisten jullie trouwens dat die Body Butters een nieuwe look gekregen hebben? 


    


Langs de 'make-up zijde' van het event kon je mooi opgemaakt worden door professionele MUA's, stelde Chase Aston je eigen Shimmer Cubes-palette samen en kon je de nieuwe collectie bezichtigen.We kregen ook nog enkele leuke spulletjes mee naar huis: een ontsmettingsgel, een beautifying oil, een body butter en de gepersonaliseerde shimmer cubes.TBS voert momenteel ook opnieuw actie tegen het testen van make-up op dieren. Zij willen door handtekeningen te verzamelen ervoor zorgen dat dit wereldwijd wordt afgeschaft. Op het event zette ik alvast mijn handtekening voor dit mooie initiatief!

Hebben jullie een Holy Grail-product van The Body Shop?

xoxo

Sofie

6 reacties:

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Oh wat leuk ! Ben benieuwd naar de olie. Ik heb nog niet zoooveel gekocht bij TBS maar de nachtcrème en oogcrème uit de Vitamin E - lijn heb ik al vaak opnieuw gekocht dus het zijn zeker favorietjes !

MySuperSweetLife zei [Beantwoorden]

Wat ontzetten leuk, wou wel dat ik hier ook voor uitgenodigd was! Die bodybutter verpakkingen zijn heel erg leuk!
Liefs

beauties zei [Beantwoorden]

zo'n handmassage zou ik ook wel willen :)

redhotjillypeppers.com zei [Beantwoorden]

Het was leuk hé ! En heb je de groepsfoto op facebook al gezien ? Zo grappig :)

deijsprinses zei [Beantwoorden]

Oh! Leuk! Ik wil ook shimmer cubes ;)

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Wat leuk en gezellig.
Liefs, xxx

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.