Dior Croisette - Summer 2012Dior heeft deze zomer weer een fantastische collectie voor ons, onder de naam Dior Croisette. Iets wat we de laatste tijd steeds meer zien opduiken, zijn lippenbalsems met een kleurtje. Dat is ook Dior niet ontgaan. In deze collectie zitten drie Addict Lip Balms in de kleuren: Crystal, Crystal Pink en Crystal Coral (34,36€)

Een andere trend die Dior niet ontgaan is, is de glossy eye-look. Je weet wel, die look waarbij het lijkt alsof je oogleden nat zijn. Wel, met deze Couleur Eye Glosses bekom je deze trendy look in no-time. Ze zijn verkrijgbaar in vier kleuren: Seashell, Tan, Azur en Sunset. (28,10€)


Pretty nagellakjes, dat zijn we van Dior gewoon. Deze zomer staat in het teken van kleur met Bikini en Saint Tropez (24,80€).


De famous oogschaduwpaletjes van Dior konden in deze collectie natuurlijk ook niet ontbreken. Ook hier is Dior helemaal trendy met de pasteltinten in het Swimming Pool-palet. Het andere palet (Aurora) bevat meer bronzen en okertinten. (56,50€)


Last but not least, de paradepaardjes van de collectie: de Diorskin Nude Tan Healthy Glow Enhancing (55,16€) Powder en Nude Glow Sun Powder (55,01€). De poeders komen in een superpretty verpakking met bijhorende kabuki-kwast.


Want something? Run to the store want deze collectie is nu verkrijgbaar in je parfumerie!

xoxo

Sofie
5 reacties:

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

De laatste powder is echt prachtig.
WAUW!
Liefs, xxx

Lisa zei [Beantwoorden]

WAt een prachtige collectie!

Vivian zei [Beantwoorden]

Mooie producten!
x

Maya zei [Beantwoorden]

Ja, het is echt een mooie collectie :D

Peggy Timmermans Visagie zei [Beantwoorden]

Ik vind dit een erg mooi collectie. Dior doet het hem weer!

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.