Demak'up Micellaire Tonic en Sensitive WattenschijfjesVandaag de review van de laatste producten die ik van Demak'up kreeg. De Sensitive Wattenschijfjes en de Micellaire Lotion. De andere reviews vind je hier en hier.


Mi-what? Micellair betekent dat het product op waterbasis gemaakt is en micellen bevat, dit zijn clustertjes die vet en vuil aan zich kunnen binden. Als je het product met een watje aanbrengt op de huid, hechten de micellen zich aan het vuil op de huid (bijvoorbeeld aan jouw make-up) en kun je die zo heel eenvoudig verwijderen. (Bron)


Net als de andere twee producten, heeft deze tonic een cleane en praktische verpakking. Ook ruikt de tonic even heerlijk als de reinigingsmelk en -gel. Ik gebruik deze tonic na het reinigen van mijn gezicht en I must say: I love it! Een tonic is voor mij een product dat de laatste vuiltjes moet weghalen zonder een laagje achter te laten en deze tonic doet precies dat. Ik breng wat tonic op een Sensitive wattenschijfje aan en wrijf ermee over mijn gezicht en hals. Achteraf voelt mijn huid zuiver en proper aan, perfect om mijn moisturizer aan te brengen. Het heeft dan ook niet lang geduurd voor dit product deel uitmaakte van mijn vaste skincare-routine. Voor de Demak'up Micellaire Tonic betaal je 4,59€ (200ml). 


De Sensitive wattenschijfjes..what can I say? Ze zijn gewoon superzacht. Ik zei het in mijn vorige post al dat ik nooit had gedacht dat ik een review over wattenschijfjes zou doen aangezien een wattenschijfje, een wattenschijfje is (dacht ik). Nu ik deze twee varianten van Demak'up heb geprobeerd, weet ik beter. De Sensitive wattenschijfje gebruik ik voor twee dingen: mijn tonic en om oogmake-up te verwijderen. Voor de tonic vind ik het gewoon fijner om een zacht wattenschijfje te gebruiken. Om oogmake-up te verwijderen, wil ik geen andere schijfjes meer gebruiken. Het is echt veel aangenamer om met deze schijfjes de make-up te verwijderen. Andere wattenschijfjes kunnen soms lichtjes schuren als de make-up er niet meteen afgaat maar daar heb je met deze schijfjes geen last van, ook als je iets harder moet wrijven. 

Wat mij betreft, zijn alle producten die ik mocht testen van de Cotton Science-lijn echte aanraders. Enkel de reinigingsmelk is geen re-buy voor mij omdat ik in het algemeen niet van reinigingsmelk hou. 

Probeerden jullie al producten van de Demak'up Cotton Science-lijn?

xoxo

Sofie6 reacties:

beauties zei [Beantwoorden]

klinkt goed :)

Lisa zei [Beantwoorden]

De tonic lijkt me erg fijn! De wattenschijfjes van Demak up kende ik al, die zijn erg goed en pluizen helemaal niet!

Nilza zei [Beantwoorden]

Ja, ik ga wel eens proberen :-)
xoxo

http://fashion-perfeito.com

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Ik ben helemaal fan van demak up. Zelf gebruik ik niks anders meer.
Liefs, xxx

redhotjillypeppers.com zei [Beantwoorden]

De wattenschijfjes ga ik toch wel eens een keer uitproberen !

Elien zei [Beantwoorden]

Ik vind al die producten even goed :)

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.