MAC Reel Sexy Swatches


In de Reel Sexy-collectie die nu zaterdag in de winkel ligt, brengt MAC enkele producten opnieuw uit. Ik heb het meer bepaald over de Watch Me Simmer-lipstick en de Lightscapade MSF. Ik kocht beide items bij vorige Limited Editions en wilde jullie daarom al enkele swatches tonen.

Watch Me Simmer is een koraal-kleurige lipstick, hoewel hij op mijn lippen vrij roze is. Echt een leuk kleurtje voor de lente- en zomermaanden.
Lightscapade is ondertussen een van mijn favoriete highlighters geworden. Hij geeft een zeer subtiele glans aan de huid en is perfect voor alledag. Ik denk dat dit ook een zeer goede optie is voor meer mature dames. Als ik mijn mama haar make up doe, gebruik ik hem altijd en ze haat te veel glitter en shimmer but she loves Lightscapade!
Dat ik al twee producten uit deze collectie heb, houdt me niet tegen om er toch nog iets van te kopen. Ik ga voor de Pink Cult blush aangezien ik er alleen maar positieve dingen over lees en hij een echte musthave zou zijn. Daarnaast wil ik ook de Cremesheen Glass in Private Screening, een mooi nude kleurtje en de ideale manier om de Cremesheen Glasses eens uit te proberen (never tried them!).


Wat gaan jullie van deze collectie kopen?


xoxo

Sofie5 reacties:

beauties zei [Beantwoorden]

de highlighter is mooi :)

Lisa zei [Beantwoorden]

Mooie kleurtjes! Ik moet deze collectie helaas aan me laten voorbij gaan, heb de laatste tijd al te veel gekocht!

Peggy Timmermans Visagie zei [Beantwoorden]

Die highlighter lijkt me super, helaas geraak ik niet in een Mac Store deze keer.

Pimpernell zei [Beantwoorden]

Ooh Watch Me Simmer lijkt me prachtig!!!!!!!!

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

De highligther is prachtig.
Liefs, xxx

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.