NOTW: Rimmel Sunny Days en Catrice Million Styles
Vorige week had ik ineens extreem veel zin in de zomer. Dus dacht ik, ik gebruik een zomerkleurtje op mijn nagels. Ik koos voor Sunny Days van Rimmel. Zowat alle lakjes die ik tot nu toe probeerde van de Rimmel 60 Seconds lijn waren echt super. Ze lakken makkelijk, dekken goed en blijven een redelijke tijd zitten zonder te chippen.

Spijtig genoeg lakte dit kanariegele lakje met kleine shimmertjes minder goed dan de rest. Hij bracht vrij streperig aan waardoor ik 3 laagjes nodig had om een volledig dekkend en egaal effect te krijgen. Naar het schijnt is dit vrij typerend voor gele lakjes en is het daardoor moeilijk om een goed geel lakje te bemachtigen. Na 3 laagjes vond ik het resultaat daarentegen wel mooi. Ik besloot om het geheel nog wat meer te pimpen en bracht de Catrice Million Styles Topcoat aan in Have an ice day.

Ondanks het feit dat ik er wat moeite voor heb moeten doen, vond ik het resultaat best leuk. Ik doe normaal niet snel zo'n flashy kleurtje aan maar ik kreeg wel wat complimentjes dus zal ik dit lakje deze zomer wel nog eens bovenhalen (als ik veel tijd en zin heb om mijn nagels te doen :p).

Hebben jullie een goede gele nagellak?

xoxo

Sofie

7 reacties:

beauties zei [Beantwoorden]

ik heb heel weinig nagellak en geel zit er niet tussen :)

my very own lookbook zei [Beantwoorden]

leuk kleurtje! lekker zomers!
xoxo

deijsprinses zei [Beantwoorden]

Toch wel ergens jammer dat hij niet zo goed dekt, je verwacht dat wel van Rimmel vind ik. Maar, that being said, staat je heel erg mooi!

Sofie (thebelgianbeautyreview) zei [Beantwoorden]

Volledig met je eens. Zo'n lakje kost al snel 10€ en dan verwacht je inderdaad beter dan dit.

Anoniem zei [Beantwoorden]

Hij lakt moeilijk hé ! Maar hij staat jou beter, bij mij is gele nagellak echt geen zicht :)

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Ik vind geel wel leuk voor deze zomer. Inderdaad jammer van de dekking.
Liefs, xxx

Candy.Love.City zei [Beantwoorden]

Ik vind gele nagellak echt super, ik heb er zelf een van China Glaze. Het doet me echt denken aan de zomer en aan het zonnetje!
Ik krijg er een instant happy gevoel van! :)

http://candylovecity.blogspot.com

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.