NOTD: Pronails (ik en de mama)


Onlangs vond ik een superleuk pakketje in mijn brievenbus met daarin twee leuke lakjes van een merk dat ik nog niet kende. Dat merk was Pronails, een Belgisch merk gespecialiseerd in hand- en voetverzorging en verkrijgbaar in ongeveer 40 landen. Voor de Pronails-groentjes like me, misschien eerst wat meer info over het merk.

Pronails

Pronails bestaat ondertussen al 30 jaar maar noemde oorspronkelijk Professionails. Dit jaar besloot het merk haar naam en logo aan te passen. Momenteel zijn ze Belgische marktleider in hand-en voetverzorging, maar hun doel is marktleider te worden van die Europese markt. Naast nagellakjes in een uitgebreid gamma aan kleuren, biedt Pronails ook accessoires en een verzorgingslijn aan. Deze producten werden in eerste instantie enkel verkocht aan professionelen, maar zijn nu ook voor de gewone consument beschikbaar.  Je kan ze kopen in  nagelsalons, Inno en Di.

De lakjes die in het pakketje zaten hadden zo'n leuke kleurtjes dat ik ze meteen moest uitproberen. Hoewel mijn moeder nooit nagellak draagt, was zelfs zij er nieuwsgierig naar. Ik ging voor het neon-oranje kleurtje en mijn mama voor een donkerpaars met blauwe tinten (hoewel deze kleur op foto vooral blauw lijkt). Let's face it: ik en mijn mama zijn niet de beste 'nagellakkers' dus nee, je krijgt hier geen fantastische nagelswatches maar we hebben onze nagels toch maar gefotografeerd om jullie een idee te geven van de kleur. 


Kijk naar die kleine, schattige nageltjes van de mama :p
De twee lakjes zijn van de 'London is blogging'-collectie (love the name, njah er komt 'blogging' in voor :-D). Spijtig genoeg hebben de lakjes geen leuke namen zoals de collecties, maar worden ze benoemd met cijfers. Het oranje lakje is nr. 271 en het paars-blauwe lakjes is nr. 269.

Meer informatie over Pronails, vind je op Pronails.com

Kenden jullie Pronails al?

xoxo

Sofie4 reacties:

beauties zei [Beantwoorden]

de oranje lak is leuk :)

Anoniem zei [Beantwoorden]

Mooie kleuren ! Ik heb het merk zelf nog niet geprobeerd.

Nilza zei [Beantwoorden]

Ik vind de oranje super mooi, maar nog niet het merk geprobeerd.

Sofie zei [Beantwoorden]

Ik kende het merk al, maar ik had het nog nooit gebruikt. Ze lijken me wel fijn, alleen jammer dat de kleuren geen namen hebben - I like that.

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.