Caudalie Hemelse Olie


Klinkt de naam alleen al niet heerlijk??? Deze nieuwe droge olie van Caudalie is geschikt voor zowel lichaam, gezicht als haar. De Huile Divine of Hemelse Olie bestaat voor 60% uit 4 plantaardige oliën die elk hun eigen voordelen brengen. 

Druivenolie, typisch voor Caudalie, regenereert en voedzaam. Extra vierge arganolie, afkomstig uit de fair trade, helpt om het het hydrolipidenlaagje (de huideigen beschermlaag) te herstellen en voorkomt aantasting van de huidcellen. Extra vierge hibiscusolie speelt dan weer een belangrijke rol in de barrièrefunctie en beperkt onmerkbaar vochtverlies. Tot slot is er sesamolie, welke een weekmakend en verzachtend effect heeft.

Andere ingrediënten van deze Hemelse Olie zijn: karitéboter  en uitzonderlijke antioxidanten (zgn. polyfenols) uit druiven die door Caudalie gepatenteerd zijn en mede aan de basis liggen van het succes van het merk.

Bij een hemelse olie met een hemelse naam hoort natuurlijk ook een hemelse geur. Deze olie bevat noten van roos, pompelmoes, ceder, vanille en roze peper. I don't know about you maar ik vind dit best een verrassende combinatie, die tegelijkertijd erg lekker klinkt. Me wants to smell this baby! Oh, deze olie bevat daarbovenop ook nog eens een weergaloze drager van parfum die ervoor zorgt dat het parfum zeer langzaam ontsnapt wanneer de huid warmer wordt, bij een aanraking, bij het schudden van het haar, ... . 

Momenteel kan je deze luxueuze olie ook nog eens laten personaliseren voor jezelf of als uniek en persoonlijk cadeau. Je kan de naam van de persoon of een boodschap naar keuze in het dopje laten graveren (max. 72 tekens verdeeld over 2 lijnen). De fles komt dan in een pretty zakje van biologisch katoen met in koperkleurige letters "Hemels, hemels, hemels". Deze limited edition zou nu te verkrijgen moeten zijn op de website voor de prijs van 28€ (100ml). 



Voor de niet-gepersonaliseerde versie betaal je 24€ (100ml). Caudalie is verkrijgbaar bij apotheken, sommige drogisterijen en op www.caudalie.com

Wie gaat deze post laten lezen door de boyfriend/papa/mama/...?

xoxo

Sofie




NOTD: Pronails (ik en de mama)


Onlangs vond ik een superleuk pakketje in mijn brievenbus met daarin twee leuke lakjes van een merk dat ik nog niet kende. Dat merk was Pronails, een Belgisch merk gespecialiseerd in hand- en voetverzorging en verkrijgbaar in ongeveer 40 landen. Voor de Pronails-groentjes like me, misschien eerst wat meer info over het merk.

Pronails

Pronails bestaat ondertussen al 30 jaar maar noemde oorspronkelijk Professionails. Dit jaar besloot het merk haar naam en logo aan te passen. Momenteel zijn ze Belgische marktleider in hand-en voetverzorging, maar hun doel is marktleider te worden van die Europese markt. Naast nagellakjes in een uitgebreid gamma aan kleuren, biedt Pronails ook accessoires en een verzorgingslijn aan. Deze producten werden in eerste instantie enkel verkocht aan professionelen, maar zijn nu ook voor de gewone consument beschikbaar.  Je kan ze kopen in  nagelsalons, Inno en Di.

De lakjes die in het pakketje zaten hadden zo'n leuke kleurtjes dat ik ze meteen moest uitproberen. Hoewel mijn moeder nooit nagellak draagt, was zelfs zij er nieuwsgierig naar. Ik ging voor het neon-oranje kleurtje en mijn mama voor een donkerpaars met blauwe tinten (hoewel deze kleur op foto vooral blauw lijkt). Let's face it: ik en mijn mama zijn niet de beste 'nagellakkers' dus nee, je krijgt hier geen fantastische nagelswatches maar we hebben onze nagels toch maar gefotografeerd om jullie een idee te geven van de kleur. 


Kijk naar die kleine, schattige nageltjes van de mama :p
De twee lakjes zijn van de 'London is blogging'-collectie (love the name, njah er komt 'blogging' in voor :-D). Spijtig genoeg hebben de lakjes geen leuke namen zoals de collecties, maar worden ze benoemd met cijfers. Het oranje lakje is nr. 271 en het paars-blauwe lakjes is nr. 269.

Meer informatie over Pronails, vind je op Pronails.com

Kenden jullie Pronails al?

xoxo

Sofie



Shopsessed: Sigma Paris Palette


Onlangs toonde ik jullie het nieuwe Limited Edition palette van Sigma. Ik vond het zo mooi dat ik maar besloot om het te bestellen. Voor de eerste keer plaatste ik een bestelling op de website van Sigma zelf. Met de code TIFFANYD kreeg je 10$ korting waardoor het palette met verzendingskosten op zo'n 53€ kwam. Voor 8 oogschaduwen, 2 blushes, een highlighter en twee kwasten vond ik dat een goede prijs. Bij de Nederlandse en Belgische webshops die Sigma verkopen, zetten ze bovendien meestal de prijs in $ over in €. Dat zou betekenen dat het palette bij ons 59€ zou kosten en me toch duurder zou uitkomen. 

Ik was even bang voor eventuele douanekosten maar gelukkig heb ik daar geen last van gehad. Na iets meer dan een week, lacht het palette keurig ingepakt in mijn brievenbus én ik kreeg er nog een oogschaduw cadeau bij. Thank you Sigma. Maar.. genoeg geleuterd! It's time for EYE CANDY!

Het palet, een boekje en een oogschaduw die ik cadeau kreeg

De oogschaduw (Shine uit het Bare Palette)

Swatch Shine

Midden van het boekje

Het palet zonder sleeve
Binnenkant palet


De kwasten

De blushkwast

De oogschaduwkwast



Versailles - Triomphe - Notre Dame - Elysées - Orsay - Louvre  - Seine - Eiffel

Versailles - Triomphe - Notre Dame - Elysées

Orsay - Louvre  - Seine - Eiffel




Rouge - Pêche - Lumière
Rouge - Pêche - Lumière

Picture overload, maar dat mag wel bij zo'n prachtig palette. De enige kleur die iets minder mooi swatchte is Eiffel. De pigmentatie was best goed maar doordat de gratis oogschaduw in Shine er zo hard op lijkt en veel beter gepigmenteerd is, voldoet die kleur niet 100% aan mijn verwachtingen.

Verder ben ik echter superblij met dit palette als je het eens berekent, is dit echt een goede deal. 8 oogschaduwen, 2 blushes, 1 highlighter en 2 kwasten voor zo'n 53€ (incl. verzending). Om het gemakkelijk te maken, ga ik er even van uit dat alle producten evenveel kosten dus dan heb ik ongeveer 4€ per product betaalt. Normaal kost een kwast van Sigma individueel een dikke 15€..

Who is in love?

xoxo

Sofie



Volg me via Bloglovin!


Hey beauties!

Ik ben er eindelijk in geslaagd om al mijn Bloglovin-volgers over te zetten op mijn nieuw domein. Bloglovin is een site die de updates bijhoudt van al jouw favoriete blogs. Je kan een blog volgen en 'onvolgen' wanneer je wil  en het is volledig anoniem. 

Diegene die mij al volgden, volgen me nu op thebelgianbeautyreview.be en niet meer op thebelgianbeautyreview.blogspot.com . Er verandert voor jullie natuurlijk niets!


Zij die me nog niet volgen en dat wel graag willen, kunnen klikken op onderstaande link.
Follow my blog with Bloglovin

Een account maken duurt niet lang en is heel simpel. Ze vragen ook geen hele gegevenslijst ofzo!

xoxo

Sofie

EOTD: Maybelline Color Tattoo



De Maybelline Color Tattoos, een van de meest wanted productlijnen van Maybelline, zouden binnenkort bij ons te verkrijgen moeten zijn. Normaal gezien zouden ze deze maand in de winkelrekken gelegen hebben, maar ik heb er niets meer over gehoord. De lancering zal dus nog wat uitgesteld worden. Desondanks denk ik dat deze schatjes wel zeer binnenkort in België en Nederland te verkrijgen zullen zijn aangezien ik ze onlangs zag passeren op Beautyscene.nl



Mijn haul van deze beauties en de swatches zagen jullie als in mijn Shopsessed van de Maybelline Color Tattoos. Voor deze look gebruikte ik twee Color Tattoos: Bad To The Bronze en Tenacious Teal. Ik bracht eerst mijn UD Primer Potion aan om creasing te voorkomen. Op mijn ooglid bracht ik Bad To The Bronze aan en Toasted uit het UD Naked Palette. Onder mijn onderste wimperlijn bracht ik Tenacious Teal aan.  Als highlighter (onder wenkbrauw en in de binnenste ooghoek) gebruikte ik Virgin uit het UD Naked Palette. Op mijn waterlijn heb ik een Stila oogpotlood in Topaz en mijn mascara is de Rituals 3-in-1 Miracle mascara.



Hoewel deze look zeer simpel is om te doen en ook niet veel tijd in beslag neemt, vind ik hem toch iets meer hebben dan een gewone neutrale look. Ik vind deze look trouwens ook zeer leuk voor de zomer. 


Hier zien jullie mijn complete look van die dag of beter gezegd avond, ik ging naar het 'Beauty With Heart'-event van The Body Shop. Op mijn lippen heb ik MAC sheen supreme in Blossom Culture met een laagje Private Screening Cremesheen Glass erbovenop.

Wat vinden jullie van deze look? 
Zitten jullie al vol ongeduld te wachten op deze leuke oogschaduwen?

xoxo

Sofie



Bio en Belgisch!


Vandaag stel ik jullie twee nieuwe producten voor die zowel bio als Belgisch zijn. Het eerste product is de zuivere biologische gel met aloë vera van Aurea. Deze niet-geraffineerde gel heeft verzachtende en genezende eigenschappen. Je kan de gel gebruiken voor brandwonden, droge huid, wondjes, insectenbeten, jeuk, zonnebrand enzovoort. (14,95€ voor 150 ml)


Het tweede product dat ik vandaag aan jullie voorstel is de Bio-zonneolie van Biosolis. Deze droge zonneolie is geschikt voor de donkerdere huidjes onder ons of voor huid die al blootgesteld werd aan de zon. De olie bevat  natuurlijke en biologische oliën die hydratatie, herstructurering en een verhoogde UV-bescherming bieden. (16,95€ voor 125 ml)


De Aurea-producten en Biosolis-producten zijn verkrijgbaar bij uw apotheker (op aanvraag) en in bio-winkels. Voor de verkooppunten in uw buurt, kan u hier zoeken.

Heeft iemand van jullie één van deze producten al uitgeprobeerd?

xoxo

Sofie



NOTW: Rimmel Sunny Days en Catrice Million Styles




Vorige week had ik ineens extreem veel zin in de zomer. Dus dacht ik, ik gebruik een zomerkleurtje op mijn nagels. Ik koos voor Sunny Days van Rimmel. Zowat alle lakjes die ik tot nu toe probeerde van de Rimmel 60 Seconds lijn waren echt super. Ze lakken makkelijk, dekken goed en blijven een redelijke tijd zitten zonder te chippen.

Spijtig genoeg lakte dit kanariegele lakje met kleine shimmertjes minder goed dan de rest. Hij bracht vrij streperig aan waardoor ik 3 laagjes nodig had om een volledig dekkend en egaal effect te krijgen. Naar het schijnt is dit vrij typerend voor gele lakjes en is het daardoor moeilijk om een goed geel lakje te bemachtigen. Na 3 laagjes vond ik het resultaat daarentegen wel mooi. Ik besloot om het geheel nog wat meer te pimpen en bracht de Catrice Million Styles Topcoat aan in Have an ice day.

Ondanks het feit dat ik er wat moeite voor heb moeten doen, vond ik het resultaat best leuk. Ik doe normaal niet snel zo'n flashy kleurtje aan maar ik kreeg wel wat complimentjes dus zal ik dit lakje deze zomer wel nog eens bovenhalen (als ik veel tijd en zin heb om mijn nagels te doen :p).

Hebben jullie een goede gele nagellak?

xoxo

Sofie

SPAM JE BLOG!



Het is al een tijdje geleden en ik heb ondertussen weer wat volgers bij. Beautyblogger zijnde, weet ik dat veel beautybloggers andere blogs volgen en aangezien ik altijd op zoek ben naar leuke blogs, is het vandaag weer Spam-time. 

Laat je eigen blog of gewoon je favoriete blog achter in de comments! Dit hoeven zeker niet persé beautyblogs te zijn!

xoxo

Sofie

Sigma Paris Palette


Sigma lanceerde onlangs een palette dat je gewoon niet kan negeren. Dit Sigma Paris Palette is samengesteld door een aantal Youtube-guru's. Zij mochten voor Sigma op prijs naar Parijs en kregen elk een monument aangewezen. Het was dan de bedoeling dat zij een oogschaduw ontwikkelden geïnspireerd door 'hun' monument. Vervolgens ontwikkelde de groep samen nog een extra oogschaduw, twee blushes en een highlighter. 

De 'sleeve'
Het palette zelf

Het palette bevat naast prachtige oogschaduwen, blushes en een highlighter ook nog eens twee kwasten. Een oogschaduwkwast en een schuine blushkwast.


Bij de ontwikkeling van het palette hebben de Youtubers erop toegezien dat het palette door iedereen gebruikt zou kunnen worden. De blushes en highlighter zullen dus zowel bij de lichtere huidjes onder ons als bij de donkerdere staan.

Ik ben alvast superbenieuwd en ben er zeker van dat jullie dat ook zijn bij het zien van deze swatches. WANT! Dit palette is bovendien Limited Edition dus be quick!

Vinden jullie dit ook zo'n prachtig palette?

xoxo

Sofie

The Body Shop Beauty With Heart Event!


Begin deze week was ik aanwezig op het Beauty With Heart Event van The Body Shop. Met de slagzin 'Beauty With Heart' hoopt TBS de beleving van schoonheid te veranderen, schoonheid gaat niet enkel om de buitenkant maar ook om de menselijke kant. Look good, feel good, do good! Deze nieuwe filosofie wordt tastbaar in het vernieuwend winkelconcept, genaamd 'Pulse'. Ook is de nieuwe ambassadrice, Lily Cole, een boegbeeld voor jonge activisten en zodoende een perfecte belichaming van de filosofie van TBS.  





De ene kant van de ruimte was ingericht als make-up ruimte, aan de andere kant werd je getrakteerd op een heerlijke handmassage. Bij die handmassage werden we meteen voorgesteld aan een nieuw product: de beautifying oils. De beautifying oils zijn multifunctioneel: je kan ze gebruiken voor je lichaam, je gezicht of je haar. Ze liggen trouwens nu al in de rekken!

Jill tijdens haar handmassage
Eerst werden je handen gereinigd met een ontsmettende gel, dan gemasseerd met een van de beautifying oils en vervolgens nog eens goed verwend met een van de body butters. Wisten jullie trouwens dat die Body Butters een nieuwe look gekregen hebben? 


    


Langs de 'make-up zijde' van het event kon je mooi opgemaakt worden door professionele MUA's, stelde Chase Aston je eigen Shimmer Cubes-palette samen en kon je de nieuwe collectie bezichtigen.



We kregen ook nog enkele leuke spulletjes mee naar huis: een ontsmettingsgel, een beautifying oil, een body butter en de gepersonaliseerde shimmer cubes.



TBS voert momenteel ook opnieuw actie tegen het testen van make-up op dieren. Zij willen door handtekeningen te verzamelen ervoor zorgen dat dit wereldwijd wordt afgeschaft. Op het event zette ik alvast mijn handtekening voor dit mooie initiatief!

Hebben jullie een Holy Grail-product van The Body Shop?

xoxo

Sofie

Blogsale!!!


Er staat een nieuwe blogsale online. Ik heb nieuw producten toegevoegd en de prijzen van de andere producten verlaagd. Kijk snel op de blogsale-pagina!


Vragen? Interesse? Een ander voorstel qua prijs? Don't be shy.. e-mail me gewoon op thebelgianbeautyreview@live.be!

Veel shopplezier!

xoxo

Sofie

Dior Croisette - Summer 2012



Dior heeft deze zomer weer een fantastische collectie voor ons, onder de naam Dior Croisette. Iets wat we de laatste tijd steeds meer zien opduiken, zijn lippenbalsems met een kleurtje. Dat is ook Dior niet ontgaan. In deze collectie zitten drie Addict Lip Balms in de kleuren: Crystal, Crystal Pink en Crystal Coral (34,36€)

Een andere trend die Dior niet ontgaan is, is de glossy eye-look. Je weet wel, die look waarbij het lijkt alsof je oogleden nat zijn. Wel, met deze Couleur Eye Glosses bekom je deze trendy look in no-time. Ze zijn verkrijgbaar in vier kleuren: Seashell, Tan, Azur en Sunset. (28,10€)


Pretty nagellakjes, dat zijn we van Dior gewoon. Deze zomer staat in het teken van kleur met Bikini en Saint Tropez (24,80€).


De famous oogschaduwpaletjes van Dior konden in deze collectie natuurlijk ook niet ontbreken. Ook hier is Dior helemaal trendy met de pasteltinten in het Swimming Pool-palet. Het andere palet (Aurora) bevat meer bronzen en okertinten. (56,50€)


Last but not least, de paradepaardjes van de collectie: de Diorskin Nude Tan Healthy Glow Enhancing (55,16€) Powder en Nude Glow Sun Powder (55,01€). De poeders komen in een superpretty verpakking met bijhorende kabuki-kwast.


Want something? Run to the store want deze collectie is nu verkrijgbaar in je parfumerie!

xoxo

Sofie




Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.