Beautynews || The Body Shop Absinthe


Deze lente voegt The Body Shop de Absinthe-lijn aan haar gamma toe. Deze lijn houdt je handen fris en proper. Absinthe is eigenlijk wel een van de laatste dingen die ik dacht terug te vinden in het assortiment van The Body Shop maar als je de uitleg hoort, klopt het verhaal wel.


De Absinthe-producten zijn gemaakt op basis van absintextract. De absintalsem is een struikachtige vaste plant en één van de hoofdingrediënten van de absintdrank. Dankzij het extract krijgt deze drank zijn bittere smaak.


De Absinthe-lijn van The Body Shop bestaat uit vier producten: een Purifying Hand Gel (4€), een Purifying Hand Butter (13€), een Purifying Hand Cream (6,50€ - 30ml en 12,50€ - 100ml) en een Purifying Hand Wash. Absinthe is een verzorgende, maar tegelijkertijd zuiverende lijn waardoor je handen langdurig schoon,  fris en verzorgd aanvoelen. De geur van de producten bevat geurnoten van bergamot, petitgrain en neroli.

Momenteel ben ik de Purifying Hand Gel en de Purifying Hand Cream aan het uittesten dus hier mogen jullie zeker nog een review van verwachten.

Spreekt deze lijn jou aan?

xoxo

Sofie

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.