Beautynews || Pupa 50's Dream


Pupa is een Italiaans beautymerk waar ik steeds meer verliefd op word. Ze hebben zeer mooie producten én een van mijn all-time-favorite mascara's is van Pupa, de Pupa Vamp. Verder brengen ze op regelmatige basis superleuke collecties uit, zo ook met deze 50's Dream.50's Dream is de lentecollectie van Pupa. Enkele sleutelwoorden bij deze collectie zijn: chic, vintage en  bon-ton. Net zoals het bij een lentecollectie hoort brengt Pupa ons een fleurige, speelse collectie met leuke kleurtjes. Gezien het weer niet echt optimaal is, kan deze collectie ons misschien in een iets meer lente-achtige bui brengen. De collectie bevat 5 verschillende producten, maar het sterproduct is toch wel de blush/highlighter die de naam Bonne Minne draagt. Deze blush/highlighter bestaat uit verschillende kleurtjes die zowel apart als samen gebruikt kunnen worden.

Een ander prachtig product is de Luminous Silk self-baked eyeshadow. In deze collectie zijn 4 kleurtjes beschikbaar: Dusty Beige, Apricot, Candy  Pink en Intense Green. 

Verder bevat de collectie ook twee supermooie eyeliners, de Ultra Shine eyeliners in Brown Violet en Intense Green. 

Lipproducten mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Pupa brengt ons in deze collectie 4 nieuwe kleurtjes van hun bekende Ultra Brilliant lipstick. De vier nieuwe kleurtjes zijn Apricot, Peach Rose, Candy Pink en Hybiscus Pink.


Tot slot bevat de collectie enkele lakjes in leuke snoepkleurtjes: Rose White, Candy Pink, Spicy Orange en Dream Apricot.


Toen ik op het Pupa persevent aanwezig was konden we de collectie al in sneak preview ontdekken. Hier zijn enkele foto's, swatches en een look.


Eyeliner swatches
 

Ik vind het in ieder geval een prachtige collectie, de mix van het zomerse en de terugblik naar de 50's = love it! Zijn jullie er ook weg van? Hurry, want dit is limited edition! Jullie mogen trouwens zeer binnenkort een review verwachten van een van de oogschaduwen en een van de eyeliners.

Voor meer informatie over de verkooppunten van Pupa in België, kan u contact opnemen met Neolabo op het nummer 09/364.51.10 of via info@neolabo.be

Wat vind jij van deze collectie?

xoxo

Sofie

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.