Gastartikel || Schoenentrends voorjaar/zomer 2013Het lijkt nog ver weg, maar over een maandje is het voorjaar alweer daar. Een goede reden voor een nieuwe outfit! En daarmee ben je er natuurlijk nog niet, want hoewel de UGGS en andere laarzen heerlijk zijn in de winter, slaan ze onder een leuke lente-outfit een modderfiguur. Tijd om eens te kijken naar de schoenentrends voor het aankomende voorjaar! En, omdat het nog niet echt weer is om lekker door de winkelstraten te flaneren, kopen we die schoenen gewoon online.

Met een Zalando kortingscode zijn die nieuwe schoenen zo gevonden. Hier ben je aan het goede adres voor alle soorten schoenen, maar dit seizoen zijn het vooral de sneakers die opvallen! Als je kijkje neemt in de sneakershop zijn er twee dingen die opvallen: dikke zolen en felle kleuren. De plateaupump is al een jaar niet uit het straatbeeld weg te denken, maar nu hebben ook sneakers een extra dikke zool. Nog niet zo dik als de levensgevaarlijke schoenen van de Spice Girls in de jaren '90, maar toch behoorlijk aanwezig. Onder andere Vans en Converse hebben hun klassieke modellen nu ook uitgebracht met een extra dikke zool. Leuk met een skinny jeans of een kort broekje, als de temperaturen dat eenmaal toelaten.


De felle kleuren zien we bij veel schoenenmerken terug. Roze, blauw, geel, groen: het kan niet gek genoeg. Ook bijzondere vormen en geometrische patronen zien we veel terug op schoenen. Leuk om te combineren met een simpele strakke spijkerbroek en een wit t-shirt, zodat de schoenen er echt uit knallen! Een andere trend die we veel zien in 2013 zijn de metallics. Onder andere Armani en Viktor & Rolf rockten de catwalk al met zilveren schoentjes. Met korting bij Brandos shop je zilveren schoenen voor een prikkie, zodat jij er ook deze zomer shiny bijloopt.
Is zilver of knalroze een beetje too much voor je? Gelukkig mogen pasteltinten ook nog steeds: zoete kleurtjes in zachte tinten doen je voeten er snoepjesachtig uitzien. Wil je echt uitpakken deze zomer? Ga dan voor een bijzondere vorm in je schoenen. Ze zijn een tijdje weggeweest, maar anno 2013 mogen puntneuzen weer helemaal. Met Spartoo korting koop je nieuwe killer heels met een indrukwekkende puntige neus. Ben je niet zo'n held op 8 centimeter? Dat is geen probleem, dit voorjaar is juist de lagere hak weer helemaal hip. Als je echt helemaal hip wilt zijn ga je ook nog voor een enkelbandje aan de pump: deze zijn ook weer helemaal hip en geven je schoen een klassieke touch. Voor iedere smaak is er dus wel een passende schoen te vinden dit voorjaar!

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.