Beautynews || Essence Gel Nails @ Home


Ik heb toch wel een leuk nieuwtje in mijn mailbox ontvangen vandaag. Nagellakfanaten, zelfbenoemde nagelstylistes en alle anderen, Essence komt met een "Gel Nails @ Home"-systeem. 


Zoals jullie op de foto zien, zal Essence heel wat nieuwe producten aanbieden die allemaal individueel verkrijgbaar zijn. Maar hoe zit het systeem nu in elkaar: er zijn drie stappen om de gelnagels aan te brengen en een stap om ze te verwijderen.

Eerst en vooral is er de voorbereiding: je vijlt de nagels bij met een nagelvijl (1,99€) en drukt de nagelriemen achteruit. Daarna maak je de nagels schoon met behulp van een wattenschijfje en de nail cleanser (2,59€) om vervolgens de primer (2,59€) aan te brengen.

Vervolgens is het tijd voor the real thing: de gelnagels aanbrengen. Je brengt een ruime hoeveelheid Gel Peel Off Base aan op de vier nagels, dit laat je drogen gedurende 60 seconden onder de LED-lamp (24,99€). Dit herhaal je en tot slot doe je de twee duimen.

Laatste stap bij het aanbrengen is het aanbrengen van de french look of van de colour look. Voor een natuurlijke french look, breng je een dikke laag French Gel Top Coat (2,99€) aan op de nagels. Dit laat je ook drogen onder de LED-lamp. Wil je liever een kleurtje? Dan moet je de Peel Off Gel Base niet onder de lamp drogen, je laat ze luchtdrogen. Achteraf ga je over de base met nail cleanser en breng je je favoriete (Essence) nagellak aan. Dit laat je ook luchtdrogen. Tot slot breng je de Clear Gel Top Coat (2,99€) aan en laat je het geheel drogen onder de LED-lamp.

Om te verwijderen is het heel simpel: een hoekje van de gelnagel losmaken en de gel van de nagel trekken. 

Essence heeft ook nog een Super Rich Handbalm (2,59€) om de handen te verzorgen en biedt ook starterkits (9,99€) aan. Deze starterkits bestaan uit vier producten: de producten voor de french look of voor de colour look (LED-lamp is niet inbegrepen).

Wel, nu ben ik normaal gezien niet zo'n fan van alles wat met nagels te maken heeft, maar hier ben ik superbenieuwd naar! Vanaf september verkrijgbaar bij Kruidvat.

Wat vind jij van dit beautynews? Excited??

xoxo

Sofie

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.