Persevent || Nuxe Nirvanesque


Nuxe had reeds een Nirvanesque-lijn, maar vandaag is deze helemaal vernieuwd. Enkele weken terug mocht ik deze vernieuwing gaan ontdekken. First off: I love the name, Nirvanesque, klinkt mooi toch? En het klinkt niet alleen mooi maar het is ook mooi.  Ja, vooral dan voor de bijna-dertigers, dertigers en just passed-dertigers. Deze crèmes zijn namelijk bedoeld voor vrouwen in de dertig bij wie de eerste rimpeltjes (rondom de ogen, het voorhoofd of de neus) opduiken.



Vandaag is het hele Nirvanesque-gamma verrijkt met een nieuw ingrediënt: boompioenextract. In China wordt boompioen al jaren in schoonheidsproducten gebruikt. Er bestaat zelfs een gezegde dat luidt: "Elke vrouw die pioenwortel consumeert, wordt net zo mooi al de bloem. Nirvanesque blijft dus een volledig natuurlijke anti-agingoplossing die ervoor zorgt dat de huid ontspant, ontkreukt en dat de eerste expressielijnen terug worden gladgestreken.

Het gamma van Nuxe Nirvanesque bestaat uit 4 producten: Nirvanesque Light voor de gemengde huid, Nirvanesque voor de normale huid, Nirvanesque verrijkt en Nirvanesque ogen (de crèmes kosten 36,90€ voor 50ml, de oogcrème 24,90€ voor 15 ml). De verpakking en de geur is trouwens ook veranderd. Ik ken de geur van de oude versie niet, maar ik heb vernomen dat de nieuwe geur een grote verbetering is.

Nuxe is verkrijgbaar bij de apotheek en bij iU.

Kende jij Nuxe Nirvanesque al?

xoxo

Sofie

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.