The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Facial Toner


Hi Beauties!

Eind vorig jaar kocht ik de Tea Tree Facial Toner aan van The Body Shop. Sindsdien gebruik ik hem elke dag. Ik had daarvoor enkel de toner van het Clinique 3 steps programma gebruikt maar deze leek niet zo goed te werken voor mij. Laten we eerst kijken wat The Body Shop zegt over de Tea Tree toner:
Een verfrissende tonic om de laatste spoortjes reiniger, make-up en onzuiverheden te verwijderen. Bevat matterende poeders die vrijkomen als je de fles schudt. Helpt de poriën te sluiten, matteert de teint en helpt bij regelmatig gebruik onzuiverheden tegen te gaan.



Over het algemeen ben ik zeker tevreden over de toner. Hoewel ik mijn gezicht altijd grondig was, slaagt deze toner er steeds in om ergens nog wat make up af te halen. Op die manier denk ik dan ook dat de toner onzuiverheden tegengaat. Het matterende effect is iets dat ik nog niet echt opgemerkt heb, maar ik let hier dan ook niet meteen op. De naam van de toner bevat ook 'skin clearing'. Ik heb zeker niet meer last van puistjes dan anders, maar merk ook geen specifiek positief verschil op. De toner werkt dus goed, maar geeft me niet het gevoel dat ik mijn Holy Grail-toner gevonden heb. Wat de geur betreft ben ik niet echt fan. Het is nu niet dat de toner stinkt, maar ik ga er ook zeker niet aan zitten ruiken van Hmm..wat lekker. De prijs is meer dan ok. Ik dacht dat ik ongeveer 6euro betaald had, maar op de Nederlandse webshop van The Body Shop zag ik dat de prijs 9euro was. Ofwel vergis ik me, ofwel is de prijs opgeslaan of misschien is er een prijsverschil tussen Nederland en België maar dat denk ik eerlijk gezegd niet. Hoe dan ook tussen de 6 en 9 euro vind ik niet te veel. Je krijgt daarvoor een fles van 250ml waarmee je een hele tijd verder kan.



Ondertussen heb ik de toner al een hele tijd in huis en is hij aan zijn laatste dagen toe. Je ziet op de foto hierboven dat de fles nog maar voor 1cm gevuld is. Het wordt dus dringend tijd dat ik een nieuwe toner aanschaf. Zoals ik al zei ben ik tevreden met deze, maar ik wil toch graag verder zoeken naar die Holy Grail-toner. Heb jij een toner die je kan aanraden? Ik heb bijvoorbeeld al veel goeds gehoord over de Tea Tree toner van Lush en over de Vitamine E-toner van The Body Shop, maar had graag nog wat meer suggesties gekregen!

xoxo

Sofie

3 reacties:

Anoniem zei [Beantwoorden]

Ik ben heel tevreden van Bioderma Sensibio, een micellaire oplossing.

Anoniem zei [Beantwoorden]

Ik gebruik een toner van yves rocher. Vind deze wel fijn werken.

Janaa zei [Beantwoorden]

Ik gebruik gewoon die van nivea en die doet het prima :)

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.