Confessions Of A Testaholic: DKNY Be Delicious Fresh Blossom Juiced


Hi cuties!

Onlangs kreeg ik bij een bestelling op ebay een sample van DKNY Be Delicious Juicy parfums. Een daarvan heb ik voor jullie getest: de Fresh Blossom Juiced (de roze variant). Zelf ben ik niet zo goed in geuren omschrijven. De geur is voor mij een frisse, maar bloemige geur. Dit is hoe DKNY de geur omschrijft; A medley of blushing blossoms and delicate petals. The scent begins with pink grapefruit and bright freesias. A rich, feminine, and fruity fragrance. Toen ik het parfum voor de eerste keer opdeed, had ik het gevoel dat ik de geur van ergens kende maar het deed me niet denken aan een parfum. Ik denk dat het mij herinnerde aan één van de geurverfrissers die we ooit in onze woonkamer hadden. De geur op zich vond ik niet slecht, maar ook niets speciaal. Hoewel deze geur voor een bloemige geur vrij fris is, heb ik het graag nog wat frisser of misschien iets minder bloemig? Njah zoals ik al zei ik ben niet goed in geuren omschrijven. Misschien komt het doordat de geur me deed denken aan een geurverfrisser, maar ik vind hem ook geschikter daarvoor dan voor een parfum. 



Verder kan ik wat zeggen over de verpakking. Het is de standaardverpakking van de Be Delicious parfums van DKNY. Mijn gevoel erover is een beetje hetzelfde als bij de geur: niet slecht, maar ook niets speciaal.

Persoonlijk zou ik dit parfum niet aanraden en ook nooit kopen. Maar zoals altijd bij parfums is dat heel persoonlijk. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur. Wie van jullie heeft dit parfum trouwens al geprobeerd? Wat vinden jullie ervan?

Liefs

Sofie

4 reacties:

Anoniem zei [Beantwoorden]

Deze heb ik nog niet geroken. De andere varianten wel maar ik vind ze eerlijk gezegd niet echt veel soeps :)

Eva M. zei [Beantwoorden]

Ik vind die van DKNY altijd veel te zoet, dus het is ook niets voor mij.

Janaa zei [Beantwoorden]

Ik ben wel een fan van DKNY maarja is inderdaad persoonlijk.

Tessabd zei [Beantwoorden]

Klinkt lekker, ik ben ook een fan van de appeltjes en eigenlijk bijna alle zoete of fruitige parfums

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.