Clarins Colour Quench Lip Balm


Hi Girlies!!!

Toen  de officiële Facebookpagina  van de Clarins webshop van Nederland online ging, kregen enkele van de eerste 100 'likers' een cadeautje toegestuurd. Ik was één van die gelukkigen! Ik kreeg van de lieve Kyra een mooie Clarins Colour Quench Lip Balm in Peach Nectar (02) toegestuurd.


Dit is het eerste Clarins-product in mijn bezit dus ik was zeer benieuwd om het te proberen. Ik opende dan ook meteen het doosje en vond deze prachtige gloss, althans het ziet eruit als een gloss.


Ik vind de verpakking zeer mooi met die gouden details. De kleur van de 'gloss' sprak me meteen aan, echt iets voor mij!!! Een mooie peachy pink kleur met gouden reflecties, prachtig! 


Het product ziet eruit als een lipgloss, maar zoals jullie waarschijnlijk al opmerkten heeft het de naam lippenbalsem. Het is dan ook een mix van de twee, volgens mij. Ik heb hem nu al meermaals gebruikt en ondertussen staat hij ergens bovenaan mijn lijstje van favoriete glossjes. Aangezien hij werkt als een lipgloss en er ook zo uitziet, vergelijk ik hem ook met andere glossen en niet met lippenbalsems. 

Deze gloss blijft in de eerste plaats langer zitten dan de meeste van mijn lipglossen. Hij blijft met gemak twee uur zichtbaar op de lippen. Ook plakt hij zo goed als niet, wat natuurlijk grote voordelen biedt (denk aan geen haren tegen je mond geplakt). Het belangrijkste voordeel voor mij is echter dat ik echt merk dat hij mijn lippen verzorgt. Bij de meeste andere glossjes blijven mijn lippen achter met een droog gevoel eens de gloss verdwenen is. Bij deze Clarins-gloss is dat helemaal anders. Eens de gloss afgedragen is, voelen mijn lippen hetzelfde aan als wanneer ik een lippenbalsem al een tijdje op heb. Deze Colour Quench Lip Balm doet zijn naam dus zeker geen onrecht aan. 


Met wat lippenbalsem op 

Met de Clarins Colour Quench Lip Balm

Je kan hem over een lipstick dragen of op zichzelf, alletwee zeer mooi! De Colour Quench Lip Balm van Clarins kost 13,95€ en is verkrijgbaar op Belissima.nl . Door dit product te proberen, ben ik benieuwd naar andere Clarins-make up. Ik ga in de toekomst zeker nog wat Clarins-producten uitproberen!

Hebben jullie al Clarins-producten geprobeerd? Welke?
Wat denken jullie ervan???

Liefs

Sofie


14 reacties:

Eva M. zei [Beantwoorden]

Heel mooie kleur ! Ik gebruik graag de gezichtsscrub van Clarins, kan nu ff niet op de naam komen. Ook de base lissante is heel fijn als gezichtsprimer. Ik vind het een kwalitatief goed merk met eerlijke prijzen als je die vergelijkt met de werking.

Mandy zei [Beantwoorden]

Echt heel mooi! En lol, die webshop heet bijna hetzelfde als mijn blog :P
x

Anoniem zei [Beantwoorden]

Mooie kleur ! En een goed hydraterend product is altijd fijn nu het kouder wordt.

Unknown zei [Beantwoorden]

Wat een mooie kleur zeg, wat een geluk dat je bij de eerste honderd zat! Fijn dat hij niet zo plakkerig is.

Marijke zei [Beantwoorden]

Ik heb hem ook gekregen! Hij is echt heel erg fijn hé!

Myrna zei [Beantwoorden]

Oh wat mooi zeg, en wat leuk dat je die gekregen hebt! Ik heb ook een lipgloss en een lipstick van Clarins en die zijn echt super mooi!

Peggy Timmermans Visagie zei [Beantwoorden]

Een product dat goed verzorgt en dan ook nog die mooie schittering heeft! Geweldig! Clarins heeft fijne producten, je gaat hier in de winter vast veel plezier van hebben.

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Wat een prachtige kleur. Clarins heeft ook hele mooie producten.
Liefs, xxx

Ellen zei [Beantwoorden]

Inderdaad wat een mooi kleur.
Heb nog geen Clarinsproducten in mijn bezit

Maaike (Honestbeauty) zei [Beantwoorden]

Ik heb ook twee exemplaren van deze lippenbalsem ( wel in andere kleuren). Ik vind ze super ^^

Anoniem zei [Beantwoorden]

Heel mooie kleur !

Deb zei [Beantwoorden]

Wat een prachtige gloss en wat fijn dat hij ook nog een verzorgende werking heeft!
Zelf heb ik (nog) geen Clarins producten.

Anoniem zei [Beantwoorden]

Mooie kleur zeg! Alleen hou ik niet zo van gloss, het plakt zo. Geef mij maar lippenstift! ;-$

Ellen zei [Beantwoorden]

Mooie collectie.

ps: Wij hebben je getagd!

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.