My Perfume Wishlist


Hey cuties!

Een hele lange tijd had ik maar één parfum tegelijkertijd en dat vond ik best oké. Soms had ik er eens twee, maar nooit meer dan dat. Sinds enkele maanden is dat echter veranderd. Ik heb zo'n vijf verschillende parfums die ik regelmatig afwissel, hoewel D&G Light Blue toch wel mijn favoriet blijft (zeker voor de zomer). Ik ga nu ook regelmatig naar de parfumerie om enkele geurtjes uit te proberen. Onlangs was het weer zover en nu kan ik dus  een parfum-wishlist opstellen. Wat denken jullie ervan?


Mijn eerste en voornaamste must-have is D&G Rose The One. Ik ben echt gek op die geur. Vanaf de eerste keer dat ik dit parfum rook, was ik verkocht. Ik hoop dan ook dat ik 'm zo snel mogelijk in huis kan halen. Ik weet nu al dat mijn D&G Light Blue er een zware concurrent bij zal hebben!

De volgende op het lijstje is Miss Dior Cherie. Ik hoorde zo veel meiden over dit parfum praten. Er was dus geen andere optie: ik moest en zou dit parfum uitproberen. De eerste keer vond ik het parfum maar zo-zo, maar toen ik het onlangs nog een keer probeerde vond ik het echt hmmm.

Tenslotte wil ik één van de Chanel Chance parfums. Ik ben er alleen nog niet uit of ik de roze (Eau Tendre) of groene (Eau Fraîche) wil. Ik heb beide geuren al eens geprobeerd en vond ze alletwee goed. Ik wil er echter maar eentje kopen, dus zal ik een keuze moeten maken.  Hiervoor moet ik ze eens tegelijkertijd proberen. Binnenkort dus weer een tripje naar de parfumerie om mijn wishlist volledig in orde te maken.

Voor welk van de Chanel Chance parfums zou jij gaan? Roze of groen? En welke parfums staan trouwens op jullie wishlist??

Liefs 

Sofie


8 reacties:

pimpernell zei [Beantwoorden]

Zelf heb ik de gewone Chance de Chanel omdat ik vind dat die langer blijft dan de Eau Fraiche en de Eau Tendre...dus met die keuze zal ik je niet kunnen helpen :-)

Charile zei [Beantwoorden]

Leuke wishlist :D

Kayla zei [Beantwoorden]

Ik zou ook niet kunnen kiezen tussen de twee Chanel parfums. Ze ruiken allemaal zo lekker! Op mijn wishlist staat de Burberry Body!

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Leuke wishlist ! Ik zou voor de roze gaan :p hoewel ik al de versie van Chance heerlijk vind ruiken.

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Chanel is echt heerlijk.
Liefs, xxxxx

Marleen zei [Beantwoorden]

Miss Dior Cherie is zeker de eerste op mijn wishlist! Die ga ik zeker kopen!
xx

Steffi zei [Beantwoorden]

D&G heeft echt geweldige parfums! Chance vind ik persoonlijk niet zo speciaal, doe mij dan maar Coco Mademoiselle^^

Peggy Timmermans Visagie zei [Beantwoorden]

Ik had vroeger ook de 'gewone' Change. Maar bij mij bleef hij niet erg lang hangen. Op mijn wishlist eigenlijk niets meer...tenzij badlijn producten!

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.