L'oréal True Match Powder


Hey beauties!

Zoals velen gebruik ik na mijn foundation een poeder om hem te setten. Dat zorgt ervoor dat de foundation langer blijft zitten en dat je gezicht minder snel gaat glanzen. Ik heb meerdere poeders in mijn schuifje liggen maar vandaag wil ik mijn ervaringen met L'oréal True Match met jullie delen.

Aangezien ik zeer blij was met mijn L'oréal True Match Foundation, was ik benieuwd naar het bijhorende poeder. Ik kocht dit poeder een tijd geleden in Kruidvat. Ik geloof dat de prijs rond de 13€ ligt. 

De verpakking vind ik best in orde. Het is een vrij doorsnee verpakking met een compartimentje voor het bijhorende sponsje. Dat sponsje gebruik ik niet. Ik breng poeder liever aan met een borstel of puff. In datzelfde compartimentje zit een spiegel verwerkt, handig voor onderweg.
In het begin gebruikte ik de poeder zeer vaak. Maar ik stond er eigenlijk nooit bij stil of het nou wel goed werkte. Na een tijdje viel het mij ineens op dat wanneer ik mijn borstel in de poeder swirlde, er amper product op de borstel zat . Ok, ik wil geen cakey effect maar er moet wel voldoende poeder op mijn borstel zitten opdat de poeder zijn werk doet. 

De poeder is dus allesbehalve korrelig en heeft een zeer zachte textuur. De kleur sluit (voornamelijk in de herfst en winter) goed aan bij mijn huidskleur, net als de foundation. Toch ben ik niet overtuigd. Ik heb de indruk dat de poeder niet zo heel veel doet voor mijn huid. Zoals ik al zei, moet je harder dan bij andere poeders je best doen om een degelijke hoeveelheid product op je borstel te krijgen. Het goede daaraan is dat je echt geen cakey effect krijgt met deze poeder, maar anderzijds gaat je huid veel sneller glanzen. Ik merk ook niet echt een verschil voor en na ik de poeder heb aangebracht. Zoals je wel kan zien, heb ik mijn L'oréal True Match poeder al zeer vaak gebruikt en ik ben ook van plan om hem op te gebruiken. Ik gebruik hem vooral wanneer ik niet zo veel dekking nodig heb of niet te lang weg van huis zal zijn. Ik kan niet zeggen dat ik de poeder echt slecht vind, maar ik zou hem niet meer opnieuw kopen. 13€ is wat veel voor een poeder waarvan ik niet echt kan zeggen dat hij iets voor mij doet. 

Heeft iemand van jullie deze poeder al gebruikt? Wat denken jij ervan?
Welke poeder is jullie favoriet?

Liefs

Sofie7 reacties:

Charile zei [Beantwoorden]

Klinkt goed :) Ziet er ook leuk uit. Ik gebruik een poeder van de sephora.
x

Anoniem zei [Beantwoorden]

Ik gebruik het poeder van theBalm en ben daar heel tevreden over. 13 euro is inderdaad wel genoeg voor een poeder waarvan je niet echt resultaat hebt.

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Ik heb deze nog niet gebruikt. Mijn favoriet is eentje van Estée Lauder, ik heb nog niets beters tegengekomen.

Steffi zei [Beantwoorden]

Deze kende ik nog niet, eerlijk gezegd. Momenteel gebruik ik poeder van 2True, waar ik redelijk tevreden over ben... Maar ik zou heeeeel graag eens Mac blot powder uitproberen.

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Echt een van mijn favoriete.
Liefs, xxx

Joany zei [Beantwoorden]

Ik gebruik de loose mineral powder van de Hema, die doet zijn werk perfect. Jammer dat de dekking van deze niet je van het is.

Kelly zei [Beantwoorden]

Ik gebruik altijd de MSF Natural van MAC, ik ben daar zo tevreden over dat ik eigenlijk ook niet naar andere poeders kijk.

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.