Shopsessed: Nars Sheer Lipstick Belle de Jour


Hi beauties!

Toen ik jullie een tijdje geleden een kortingscode van HQ hair meegaf, vertelde ik jullie dat ik er net een lipstick had besteld. Het was de Nars Sheer lipstick in Belle de Jour. Ik heb toen gebruik gemaakt van 20% korting die ze aanboden. Zo kwam de prijs op 18€.

Belle de Jour is een mooie nude lipstick. Het is echt een supergoede nude lipstick voor mij: niet te licht, niet te donker. 
Wat betreft de site HQ hair heb ik gemengde gevoelens. Het was mijn eerste bestelling en het duurde echt veel langer dan normaal (als ik bij anderen uit de UK bestel) alvorens mijn pakket aankwam. In die tussentijd had ik via Twitter al eens contact opgenomen met de Twitter-klantendienst om te vragen of er geen trackingnummer was zodat ik kon zien waar de lipstick was. Dat werd me niet gegeven, maar de Twitter-contactpersoon (Jah, hoe noem je die? :p) vertelde me dat mijn pakketje kwijt was geraakt bij de post. Ik was echt teleurgesteld.

Enkele dagen later werd ik via email gecontacteerd door iemand anders van de klantendienst. Die zei me dat we nog even moesten wachten alvorens te veronderstellen dat het pakketje kwijt was. De levering kon tot 21 werkdagen duren. Gelukkig had deze laatste gelijk en stond het pakketje enkele dagen later voor mijn deur. 

Ik kan niet zeggen dat ik de service van de site geweldig vind, maar uiteindelijk doen ze wel wat ze zeggen. Het grote voordeel zijn de lage prijzen, de gratis verzending en de vele kortingsacties. Ik ben dan ook bijna zeker dat dit niet de laatste keer was dat ik er een bestelling plaatste.

Hebben jullie ervaring met HQ Hair? 
Welke nude lipstick is trouwens jullie favoriet??

Liefs 

Sofie

13 reacties:

Anoniem zei [Beantwoorden]

mooi kleurtje!

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Wat een mooie lipstick.
Liefs, xxx

Steffi zei [Beantwoorden]

Mooie lipstick! Ik ben al maanden aan het twijfelen om het naked palette te bestellen via HQ Hair..

Sofie (thebelgianbeautyreview) zei [Beantwoorden]

@Steffi Dat is wel lang.. zoals ik in het artikel zei: je krijgt je product uiteindelijk wel en zoniet zouden ze je wel terug betalen, maar de service is niet zoals bij Asos.com ofzo. Als je daar bestelt, heb je 3-4 dagen erna je producten.

Joany zei [Beantwoorden]

Wat een mooie lipstick. Wat vervelend dat je zo lang moest wachten op je bestelling, maar goed dat het alsnog binnen is gekomen :)

Charile zei [Beantwoorden]

mooie lipstick!
x

Ellen zei [Beantwoorden]

dat ziet er een mooie lipstick uit.

ps: doe je mee aan onze winactie?

Elien zei [Beantwoorden]

Wauw, prachtige kleur! ben benieuwd naar swatches:)

Beautyblog LenG zei [Beantwoorden]

Mooie lipstick x

Peggy Timmermans Visagie zei [Beantwoorden]

Ziet er goed uit. Jammer dat je zo lang moest wachten maar al bij al beter dat dan hem niet krijgen, toch?

Sofie (thebelgianbeautyreview) zei [Beantwoorden]

@Peggy Zeker!!!

Janaa zei [Beantwoorden]

Inderdaad toch fijn dat ze dan toch doen wat ze zeggen, ik heb al gehad dat ze gewoon sorry zeggen omdat het pakje verdwenen is en dan niets meer ontvangen, maar wel betaald! Niet echt leuk!

Sanne dm zei [Beantwoorden]

Ik ben ook echt al een heel tijdje aan het wachten op een pakketje momenteel. Maar ze geven inderdaad wel zelf aan dat de levering heel lang kan duren. Hoewel ik 21 dagen toch echt wel lang vind eigenlijk. x

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.