MAC December 2011


Hi beauties!

Het einde van november nadert, het is dus dringend tijd om eens te kijken welke fantastische collecties er volgende maand bij MAC te verkrijgen zijn. Deze maand komen er drie collecties uit..

De eerste daarvan is de Dazzlespheres collectie. Deze komt uit op 3 december. De collectie bestaat uit zeven verschillende setjes. Elk setje bevat vier mini-producten. Drie van de sets bevatten lipglasses, drie andere pigmenten en de laatste nagellakjes.


Vervolgens komt op 10 december de Metal X collectie uit. Deze collectie bestaat uit 9 cream eyeshadows met een metalen finish


De derde collectie is de Daphne Guinness collectie, die uitkomt op 31 december. Dit is een vrij uitgebreide collectie. Deze collectie bestaat uit: vier Pro Longwear Lipcremes (20€), 4 Cremesheen Glasses (21€), 3 pigmenten (21€), 2 powerpoint pencils (15,5€), 2 Brow Pencils (16€), 2 Ombre Blushes (28€), 3 nagellakjes (12,5€)  en het Interior Life Eyeshadow Quad (38€).Tenslotte wilde ik toch nog een collectie vermelden die ik vorige maand niet aan jullie liet zien. Ik dacht dat ze ook in december zou uitkomen, maar denk dat ze eigenlijk al in november uitkwam. Hoe dan ook de collectie moest nog vermeld worden. Het is de Viva Glam Holiday collectie. De collectie bestaat uit: een make up bag met twee lipsticks (45€), een teddybeer ornament met een special edition lipglass (27€) en wonderfully wonderful wenskaarten van Kids helping Kids in twee formaten (6 voor 7,5€ en 12 voor 7,5). De opbrengst van deze producten gaat naar het MAC Aids fonds.

               

Een zeer kleine wishlist deze keer, o.a. door een beperkt budget :p Het enige wat ik van deze collecties wil is een van de Ombre Blushes. Hoogstwaarschijnlijk wordt het de Azalea Blossom.

Welke van deze producten komen op jullie wishlist?

Liefs

Sofie

Foto's en data thanks to: beautyscene.nl

4 reacties:

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Ooooh ik wil een van die ombre blusheeees !!

Fee♥ zei [Beantwoorden]

Ik ga voor de ombre blush! ;)

Charile zei [Beantwoorden]

super mooie producten!

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Allemaal zulke mooie producten.
Liefs, xxx

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.