TAG: Boyfriend does my make up


Hi beauties!

Boyfriend does my make up..deze fantastische TAG zag ik al meermaals passeren op youtube. Meestal hou ik niet zo van TAG's maar eerlijk, deze TAG mag je niet missen. Het resultaat is meestal supergrappig en alleen al zien wat die jongens uitsteken met de gezichten van hun vriendinnen..hilarisch! Ik had echter nooit gedacht dat ik deze TAG op een blog zou zien. Op een blog is het moeilijker om alles leuk in beeld te krijgen, je kan namelijk moeilijk foto's nemen terwijl iemand aan je gezicht zit te knoeien bezig is. Hoewel ik het idee wel leuk vond, dacht ik dus niet dat ik deze TAG ooit zelf zou doen. Tot gisteren.. In de namiddag zaten ik en mijn vriend samen in bed, elk op onze eigen laptop. Hij was bezig met muziek (hij maakt zelf beats en dergelijke) en ik met make up (voor mijn blog aan het schrijven en wat filmpjes aan het bekijken op youtube). Een van de filmpjes die ik bekeek was van Pixi2woo, ze liet haar make up doen door haar vriendje (Zien? Klik dan hier). Wonder boven wonder was haar make up echt geslaagd. Ok er moet bij gezegd worden dat haar vriendje de kleine broer is van de bekende pixiwoo-zussen, maar zelfs dan! Mijn vriend moet stiekem af en toe naar mijn scherm gekeken hebben, want 's avonds vroeg hij me wat ik van de prestatie van Pixi2woo's vriend vond. Ik zei dus dat het verbazend goed was. Daarop antwoorde hij dat hij dat ook zou kunnen, ik begon te lachen en dus wilde hij het mij bewijzen. Eerst was ik niet van plan om dit als een TAG op mijn blog te plaatsen omdat ik net uit de douche kwam en in een sexy (not) groene badjas zat. Het eerste wat hij deed, vond ik echter al zo grappig dat ik toch besloot om het toch te doen. Alvorens we beginnen: sorry voor de o zo sexy badjas en de warrige, allesbehalve-gestylde haren, het was niet gepland =D Ik heb ook niet zo veel foto's kunnen nemen tijdens het hele gebeuren, maar zal proberen het zo levendig mogelijk te omschrijven. 
Misschien eerst even mijn vriendje voorstellen..


Hij heet Berton (wordt in het Nederlands uitgesproken als Berto), is 4 maand jonger dan mij en van Congolese afkomst. We zijn momenteel ongeveer drie jaar samen, maar nog steeds even verliefd, eigenlijk zelfs meer (cliché cliché, maar wel waar =D). Deze foto is trouwens al een tijdje geleden genomen, dat zal je ook zien aan zijn haren die er nu wat anders uitzien.

Mijn lieve schat wilde er dus aan beginnen, zonder zijn handjes te wassen :-/ Ik heb hem dan maar gauw even verklapt dat je handen toch wel proper moeten zijn voor je aan iemands make up begint. Geen probleem.. Hij kon aan het echte werk beginnen. Tot mijn grote verbazing deed hij dit..


Ik begon meteen te lachen! "Wat ben je van plan?", vroeg ik maar hij legde me meteen het zwijgen op. Ik "moest hem laten doen". Ok.. het watje diende dus om mijn gezicht eens af te wrijven, voor hij aan zijn gezichtsmassage begon. Lief, maar dat hoort niet echt bij mijn dagelijkse routine =D

Vervolgens besloot hij alle dingen die hij zou nodig hebben voor mijn gezicht eerst klaar te nemen. Hij begon supergeconcentreerd in mijn lades met make up te zoeken en haalde uit de meeste lades juist dat product dat ik niet zo goed vind. Hoe hij het deed? Ik weet het niet. Vooral wat betreft concealer en foundation koos hij niet voor mijn favorieten. Even een sfeerfoto.. 


Ik geef wel toe dat ik hem soms heb moeten helpen. Ik had hem sowieso al verklapt dat hij iets uit elke lade moest nemen. Ook had hij geen idee waarvoor die concealer diende :p Dat heb ik dan ook even toegelicht! Verder waren vooral de borstels een probleem. Soms heeft hij zelf een poging gedaan om de juiste kwast te kiezen, maar ik was echt niet van plan om hem mijn bronzer te laten aanbrengen met een oogschaduwkwast =D

Nadat hij alle producten uit de lades had gehaald, was hij er klaar voor. Berton koos ervoor om de concealer na de foundation aan te brengen. Bij de foundation heb ik hem wel even moeten tegenhouden. Hij had de Maybelline Dream Matte Mousse uitgekozen en ik had hem daar de Sigma F80 borstel bij gegeven. Hij ging er dan maar van uit dat hij met deze borstel als een gek in het potje moest 'swirlen'. Geen zin in 5 liter foundation op mijn gezicht, dus gaf ik hem even een tipje. De concealer bracht hij op de juiste plaatsen aan, maar in plaats van de concealer te deppen, wreef hij. Klein minpuntje, maar ik had niets anders verwacht..ik maakte vroeger dezelfde fout. 

De volgende stap was volgens hem highlighter. Hij had gekozen voor de ELF 3-in-1 kleurenstick in Golden Peach. Hij had me blijkbaar al in het oog gehouden wanneer ik mijn make up deed, want hij wist dat highlighter diende om meer aandacht te trekken naar bepaalde delen van het gezicht. Blijkbaar houdt mijn baby van mijn kaken en wilde hij dat iedereen ernaar keek want hij ging gretig met de stick heen en weer over mijn HELE kaak. Ik leek wel een discobal :p


Vervolgens was het tijd voor bronzer en blush. Hij koos het Blush en Bronzer Duo van ELF.  Hij bracht eerst de bronzer aan. In eerste instantie was ik onder de indruk: hij bracht de bronzer op de juiste plaats aan, net  onder het jukbeen. Maar OMG, hij stopte daar niet! Neenee..hij ging door tot aan mijn kaakbeen om dan langs mijn kin de andere kaak in te kleuren van jukbeen tot kaakbeen. De blush bracht hij op de juiste plek aan, maar nooit in mijn leven heb ik iemand 10keer heen en weer zien gaan in het product alvorens het aan te brengen.


Toen het bruine gedeelte van deze Ecotools kwast helemaal rose zag, vond meneer dat het voldoende was om mijn kaken een mooi *humhum* kleurtje te geven. Het resultaat was echt zo grappig =D Mijn kaak bestond uit een roze bovenkant en een bruine onderkant. Gelukkig zijn deze bronzer en blush heel blendable dus ging ik er even met een kabuki over. Ik wou namelijk graag een foto nemen van het resultaat maar zo wou ik mezelf niet echt op internet vertonen.

Dan begon hij aan de oogschaduw. Hij deed mijn ooglook met het Oh So Special palette van Sleek. Over het hele lid bracht hij een shimmery rose kleur aan en in de crease een shimmery bruine kleur. Ik heb hem ook hier enkele tips moeten geven over blenden enzo, maar het werk heeft hij allemaal zelf gedaan. Hij bracht ook nog een witte eyeliner van de Hema, waarvan ik niet eens wist dat ik hem had, op mijn waterlijn aan en de Maybelline Cat Eyes mascara.

Tenslotte waren de lippen aan de beurt. Deze dacht hij eigenlijk al niet meer te doen :p Hoewel het zijn idee was, besloot hij na een tijdje dat hij er toch wel genoeg van had. Ik wilde een volledige look dus koos hij snel iets uit. Als lipstick koos hij voor Classy van ELF's 1euro-lijn. De lipgloss was eveneens van ELF. Het was één van de Hypershine Lipglosses, ik geloof in Joy maar ben er niet zeker van.

Het resultaat viel al bij al nog goed mee. Bovendien lijkt het door de flash van mijn fototoestel soms alsof ik bijna geen make up op heb. Wat je wel op elke foto ziet is de supershimmery ooglook en mijn fantastisch glimmende kaakjes :p Kijk zelf maar..
Je ziet dat ik op de laatste foto aan het praten ben. Hij wou me ervan overtuigen dat de glitters me echt goed stonden, maar ik heb het toch liever iets minder shimmery. :p

Ik vond deze TAG superleuk om te doen en ik raad het iedereen aan (beautyblogger of niet), dit moet je gewoon eens meemaken. Bij deze TAG ik dan ook alle beautybloggers en verwacht ik binnenkort grappige of verbazende (als jullie vriendjes het goed doen) artikels op jullie sites!!!

Wat vinden jullie trouwens van het resultaat?

Dikke kus!

Sofie

13 reacties:

Myrna zei [Beantwoorden]

Ah wat ontzettend leuk artikel! En Berton heeft het helemaal niet slecht gedaan, ik vind het resultaat er gewoon goed uitzien. Make-up artist in de dop haha!

joyce. (joycfashion) zei [Beantwoorden]

waaauw, wat leuk! :)
ik vind het er echt leuk uit zien!

Anoniem zei [Beantwoorden]

Leuke tag en het resultaat valt goed mee :)

Charile zei [Beantwoorden]

Super leuk!

BeautyLoves zei [Beantwoorden]

Haha, leuk! Ik vind dat jij er nog goed uitziet, hoor!

PinkFairy zei [Beantwoorden]

ahahaha super leuk :D had het oorspronkelijk (niet geblende) eindresultaat wel willen zien :P

Anoniem zei [Beantwoorden]

Haha, heel leuk, die jongen heeft nog talent als dit zijn eerste keer was ;-)

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Haha leeeuk ! En ie heeft dat goed gedaan. Cute boyfriend btw ;-)

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

AAHH, wat schattig.
Zo slecht heeft die het niet gedaan.
Liefs, xxx

Anoniem zei [Beantwoorden]

Haha zo leuk :) Ben wel benieuwd hoe het er had uitgezien als je geen tips had gegeven :)

Peggy Timmermans Visagie zei [Beantwoorden]

Kei leuk! Hij heeft het nog goed gedaan ook!

Beauty Treasures zei [Beantwoorden]

Leuk heeft hij inderdaad niet slecht gedaan, nieuwe visagist in spee haha

Ellen zei [Beantwoorden]

Hij heeft het best nog wel goed gedaan.
Ik ben er zeker van dat mijn vriend dat zo goed niet zou doen.
Hij zo foundation gebruiken als concealer en andersom.

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.