Nieuwe Sigma ProductenHi beauties!

Sigma is een van mijn favoriete kwastenmerken. Toen ik enkele dagen geleden een mailtje kreeg dat ze nieuwe producten gaan uitbrengen, was ik dan ook superblij. Het zijn stuk voor stuk zeer leuke kwastensets, kijk maar mee!

The Cities Collection
Launch Date: November 21, 2011
Deze collectie is een special edition travel kit set. De set bevat zeven travel-size kwasten (E05 Eyeliner, E35 Tapered Blending, E45 Small Tapered Blending, E60 Large Shader, F05 Small Contour, F15 Duo Fibre, and F30 Large Powder). De kwasten komen in een cilindervormige verpakking die je zeer makkelijk in twee kwastenhouders kan omtoveren. Deze kits zijn geïnspireerd door verschillende steden: London (bruin), Tokyo (roze), Paris (rood) and New York (zwart).

Make Me Up Collection – Travel Edition
Launch Date: November 28, 2011  
Deze collectie komt uit op mijn verjaardag! Zelf heb ik de full-size versie van deze kit en ik ben er echt zeer tevreden van. Deze sets bevatten net als de vorige ook zeven kwasten (E30 Pencil, E40 Tapered Blending, E55 Eye Shading, E65 Small Angle, F30 Large Powder, F40 Large angled Contour, and F60 Foundation) en komen in een gelijkaardige verpakking. Deze kits zullen verkrijgbaar zijn in zwart, turquoise, koraal en paars.

The Bunny Collection
Launch Date: December 5, 2011
Deze derde collectie heet de Bunny collectie en is Sigma's vegan-vriendelijke kwastenlijn. De collectie bevat een full-size en een travel-size kwasten kit. De full-size zal twaalf kwasten bevatten, de travel-size zeven. Elk van deze kwasten zal gemaakt zijn met de Sigmax HD vezels. Ook deze sets komen in de handige cilindervormige vepakking.

The Extravaganza Face Kit
Launch Date: December 12, 2011Deze face kit bestaat uit unieke, handgemaakte kwasten waarvan het gedeelte waarin de haren vastzitten met  18K goud bezet zou zijn. Deze kwasten komen in een deluxe tasje, perfect voor wanneer je reist. 


The Extravaganza Complete Kit
Launch Date: December 19, 2011Deze complete kit bestaat uit 29 van Sigma's best-verkopende kwasten. Net zoals de kwasten van de Extravaganza Face Kit zijn deze handgemaakt en gedeeltelijk bezet met 18K goud. Van luxueuze kwasten gesproken!

De launch-datums die jullie zien, zijn die voor Amerika. Wanneer de kwasten bij ons in de webshops aanwezig zullen zijn is nog af te wachten. Webshops die Sigma verkopen zijn beautybyelke.be en boozyshop.nl. Je kan ook bij Sigma zelf bestellen aangezien ze wereldwijd verzenden.

Mijn persoonlijke favoriet is de Bunny collectie. Ik ga hiervan zeker de full-size kit in huis halen. Verder ben ik vooral benieuwd naar de prijzen van de Extravaganza kits, want goedkoop zullen ze niet zijn denk ik.

Wat denken jullie van deze kits? Welke is jullie favoriet?
Hebben jullie eigenlijk al Sigma-kwasten getest?

xoxo

Sofie10 reacties:

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Oh wauw, mooie sets ! Ik zou er wel graag eentje van hebben ;-)

Charile zei [Beantwoorden]

mooie producten!

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Wat een mooie sets.
Prachtige kwasten.
Liefs, xxx

Anoniem zei [Beantwoorden]

Er zitten weer leuke set tussen. Misschien nog om bij op mijn kerstlijst te zetten :) Ik heb een aantal Sigma kwasten en ben er erg tevreden van !

Marijke zei [Beantwoorden]

oh die city collectie ziet er leuk uit!!

Myrthe zei [Beantwoorden]

Oeh, want ziet dat er fijn uit! Ik ben erg benieuwd of deze ook zo fijn zijn als andere kwasten van Sigma (;

xcharr zei [Beantwoorden]

Prachtige kwastensets!

x

Ellen zei [Beantwoorden]

Leuke nieuwe producten zitten er weer tussen.
En ik vind de borstelsetten van sigma heel goed

Janaa zei [Beantwoorden]

ik ma er binnenkort toch maar eentje aanschaffen :)

Peggy Timmermans Visagie zei [Beantwoorden]

Ik zou de prijs wel willen weten van die 18K goud kwastenlijn. Nieuwsgierig!

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.