ELF Shimmer Eyeliner


Hi beauties!

ELF is zoals jullie weten een merk dat tegen zeer sterke prijzen kwaliteitsvolle producten op de markt brengt. Van bijna alle producten die ik al probeerde van het merk, ben ik dan ook zeer tevreden. Ik zou zelfs kunnen zeggen dat ELF mijn favoriete budgetmerk is. 

Vandaag wil ik het met jullie hebben over de ELF Shimmer Eyeliners. Zoals de naam het al zegt zijn het eyeliner met een shimmery finish. Ze zijn beschikbaar in negen verschillende kleuren en kunnen hier aangekocht worden. Dit is wat ELF zelf zegt over de eyeliners: Onze oogpotloden geven u een stralende blik in een slag. Zijn textuur is gemakkelijk om aan te brengen en beschermt de contour van het oog. Dankzij onze brede keuze van 9 kleuren krijg je een gepersonaliseerde look. Voor een nauwkeurige look is een slijper inbegrepen. 

Laten we beginnen bij de verpakking. De buitenkant van de potloodjes is in dezelfde kleur die ze afgeven, waardoor ze er heel schattig uitzien. Op elke potlood staat ook in het zilver ELF - Shimmer Eyeliner Pencil geschreven. Het zou misschien handiger zijn moest de naam van de eigenlijke kleur erbij gedrukt zijn, maar dat is slechts een detail. Verder zit er een dopje over elk potlood met daarin een scherper verwerkt. Oorspronkelijk vond ik dit best een goed idee maar nu ik het heb uitgeprobeerd, sta ik er iets minder positief tegenover. Soms ben ik namelijk ongewild het potlood aan het scherpen door per ongeluk aan het dopje te draaien (lees: prutsen). Ook blijft het scherpsel nogal in het scherpertje zitten, waardoor het dopje er al snel vrij vuil uitziet. Het scherpertje is voor mij dan ook overbodig, maar zeker niet extreem storend. Ik gebruik het gewoon niet.

Van onder naar boven
Precious Pink - Boldly Bronzed - Iconic Ivory
Twinkle Teal - Black Bandit -  Grassy Green
Plum Passion - Gunmetal - Blissful Blush

Nu over naar het belangrijkste: het product zelf. De eyeliners zijn zeer goed gepigmenteerd en zeer crèmig. Daardoor zijn ze zonder veel moeite aan te brengen en zeer blendbaar. Ik gebruik ze eigenlijk alleen om mijn bovenste wimperlijn te linen maar ik heb ze voor jullie ook op de waterlijn geprobeerd. Ook daar kan je ze gebruiken. Het is niet zo dat ze door de shimmer je oog irriteren ofzo, althans niet bij mij. Wel is het zo dat de eyeliners niet zo lang op de waterlijn blijven en dat de lichtste kleuren er niet echt/minder zichtbaar zijn. Op het ooglid is dat echter niet zo. De eyeliners blijven heel de dag zitten en geven exact dezelfde kleur af als je op het potlood ziet. Let wel op: de eyeliners zijn shimmery, niet glittery. Dat wil dus zeggen dat ze een mooie glans hebben met hier en daar wat shimmers, maar zeker geen 'in-your-face'-glitter.

Van links naar rechts
Precious Pink - Boldly Bronzed - Iconic Ivory
Twinkle Teal - Black Bandit -  Grassy Green
Plum Passion - Gunmetal - Blissful Blush
Ik vind de eyeliners zeer mooi en gebruik ze regelmatig om een look een extra toets te geven. Zoals ik al zei zijn ze ook zeer makkelijk aan te brengen en hebben ze een zachte, crèmige textuur wat het gebruiksgemak alleen maar ten goede komt. Er is ook een vrij uitgebreid gamma aan kleuren om uit te kiezen, wat betekent dat er voor ieder wat wils tussenzit. Als ik nu toch een suggestie mocht doen voor een tiende kleur, zou ik 'navy blue' zeggen. Ik ben meer dan positief over deze eyeliners en het beste van al: ze kosten maar 1€!!!

Hebben jullie deze eyeliners al geprobeerd? Of willen jullie ze graag proberen? 
Welke kleuren springen er voor jullie uit?

Kisses

Sofie


10 reacties:

pimpernell zei [Beantwoorden]

Ik heb ze nog niet geprobeerd maar wil wel!! Je hebt me nieuwgierig gemaakt!

Ellen zei [Beantwoorden]

Is dat nu toevallig, of hebben ineens heel veel blogs producten van elf (je bent vandaag al de 4de blog die iets schrijft over elf).

Renaaaate zei [Beantwoorden]

Oeh de kleuren zijn echt super mooi! Ik ben echt nieuwsgierig en begin er ook aan te denken om er iets van te kopen (:

Liefs.

Lien zei [Beantwoorden]

Spijtig dat ik vorige week mijn make-up al besteld heb en ze al mag gaan afhalen. Goed dat ik dat weet! Als ik nog eens iets bestel weet ik waar ik moet kijken. Ik ben ook zeer tevreden over ELF! Ik doe binnekort ook een blog over ELF producten. Zeker eens komen kijken dan !

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Wat een leuke kleuren, ze zien er goed uit.
Liefs, xxx

Petra zei [Beantwoorden]

Oh, best mooie kleuren!

redhotjillypeppers zei [Beantwoorden]

Twinkle teal ziet er erg mooi uit !

Charile zei [Beantwoorden]

mooie kleuren!
x

Lisanne zei [Beantwoorden]

Ik gebruik nooit eyeliner, al moet ik wel zeggen dat ze erg mooi zijn :-)

Janaa zei [Beantwoorden]

Heb er ook een aantal in mijn collectie zitten ;)

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.