The Scent Of SnookiIk ben zeker dat ik niet de enige ben die naar Jersey Shore kijkt.. ik vind de show trouwens echt geweldig. In de serie worden acht samenwonende jongeren gevolgd tijdens hun vakantie. Het is zowat de Amerikaanse versie van Oh Oh Cherso, maar dan leuker (vind ik toch). Het eerste seizoen werd opgenomen tijdens de zomer in New Jersey aan de Jersey Shore, seizoen twee in de winter in Miami, seizoen drie opnieuw aan de Jersey Shore en seizoen vier in Italië. Ondertussen is ook al bekendgemaakt dat seizoen vijf opnieuw in Jersey zal doorgaan. De serie is elke avond te zien op MTV rond 22u. De nieuwe afleveringen (seizoen 4) kan je op zondagavond om 22u bekijken.

Maar goed, genoeg over de serie zelf. Een van de spraakmakendste personages uit het programma's is toch wel Nicole a.k.a Snooki. Ze steekt echt de meest hilarische stoten uit, ik vind haar echt fantastisch. Door de serie heeft ze aan bekendheid gewonnen en intussen heeft Snooki zelfs al haar eigen parfum! Het parfum kreeg de naam 'Snooki by Nicole Polizzi'. Het parfum wordt beschreven als een speelse, flirterige, zoete, sexy geur die je doet denken aan suikerspin. Snooki zelf beschrijft de geur echter als 'the kind of fragrance that makes gorilla juice heads want to cuddle up next to you.' (gorilla juice heads is een  benaming voor de soort mannen waar Snooki opvalt.. ik zou ze omschrijven als overdreven spierbundels :p) Ik denk niet dat de geur hier in België zal uitkomen, maar stiekem hoop ik van wel. Ik ben toch wel nieuwsgierig hoe het geurtje ruikt, maar waarschijnlijk vind ik het toch niet zo lekker. Ik hou meer van frisse geurtjes. 


Nicole is trouwens niet de enige Jersey Shore-girl met een eigen product. Jenni (Jwoww) heeft een eigen lijn van selftanning-producten, Black-bronzer, en Sammi (Sweetheart) heeft net als Snooki haar eigen parfum, genaamd Dangerous.

Kennen jullie Jersey Shore? Wat vinden jullie van de serie?
Zijn jullie benieuwd naar dit parfum? Of helemaal niet?

xoxo

Sofie

Info: Thanks to Temptalia.com6 reacties:

Deborah zei [Beantwoorden]

hoe duur word hij? of lees ik er overheen?
ik zou m kopen :)

Sofie (thebelgianbeautyreview) zei [Beantwoorden]

@Deborah Geen idee.. Ik ben ook niet zeker of hij hier wel zal verkocht worden.

Anoniem zei [Beantwoorden]

Bij een Snookieparfum denk ik direct aan de geur van zelfbruiner en verschaald bier :D

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Ik ben wel heel benieuwd naar deze geur. Hihi, dat spotje is zo vaag.
Liefs, xxx

Samira zei [Beantwoorden]

als ik denk aan snooki lig ik meestal strijk! Omdat ik dan terug denk aan al die leuke, grappige momenten van op de show! super hilarisch! :)

Anoniem zei [Beantwoorden]

ik denk ook niet dat de producten van de jerey shore cast in België te verkrijgen zijn, daarom dat ik de Jwoww black bronzer via ebay besteld heb. dus voor de mensen die snooki haar parfum willen zullen het online moeten bestellen.
Ik ga het al zeker doen <3 I LOVE COTTON CANDY <3

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.