Shopsessed: Sleek (Beautybyelke)


Hi girls!

Ik plaatste vorige week een bestelling op Beautybyelke.be , een van mijn favoriete webshops. Ik wilde namelijk heel graag het Limited Edition Me, Myself & Eye palette van Sleek dus ik moest snel zijn. Ondertussen profiteerde ik van de gelegenheid om mijn wishlist wat in te korten en bestelde ik ook het Au Naturel Palette en de alomgekende Rose Gold blush.



Voor het Me, Myself & Eye palette werkte Sleek samen met het modehuis PPQ. Samen creëerden ze make up-looks voor de London Fashion Week. Het Me, Myself & Eye palette is geïnspireerd door PPQ's thema voor de lente en zomer van 2012. Het palette is een mix tussen neutrale en fellere kleurtjes en bevat zowel shimmery als matte oogschaduwen. Oorspronkelijk zou dit palette enkel in Engeland uitgebracht worden, maar Sleek besloot uiteindelijk toch om het palette in beperkte mate internationaal te verkopen. Prijs: 9€





Het Au Natural palette.. ik denk niet dat er nog veel over gezegd moet worden. Het is een mooi, simpel palette voor de liefhebbers van neutrale looks. Hoewel je er ook zeer mooie smokey eyes mee kan maken. Ook dit palette bevat matte en shimmery oogschaduwen. Prijs: 7,25€




Tot slot kocht ik de Sleek Rose Gold blush, ook dit product heeft niet veel extra uitleg nodig. Deze Sleek blush zou een dupe zijn van Nars Orgasm.. Of dat zo is, laat ik jullie zeker nog weten! Prijs: 6,5€


Zoals altijd stak de lieve Elke een extraatje bij de bestelling. Deze keer waren dat allemaal kleine nagelvijltjes, zeer handig voor onderweg. (Ja, ik heb er al eentje gebruikt..ze zijn goed =D)


Deze producten worden zeker nog gereviewd! Als je trouwens ook graag het Me, Myself & Eye palette wilt, zou ik me maar haasten. Op Beautybyelke.be zijn er momenteel nog 32 te verkrijgen.

Liefs

Sofie



13 reacties:

Eva M. zei [Beantwoorden]

Leuke aankoopjes ! Ik kijk al uit naar ooglooks. Rose gold staat hoooog op de wishlist, ik moet er ook maar eens werk van maken, hihi.

DressesAndDaisies zei [Beantwoorden]

Ik ben zo jaloers! Haha.
Mss koop ik die palettes ook wel *blushblush*
/Iblameyou!

jessy zei [Beantwoorden]

Wauw geweldige aankoopjes!
ik wil ook snel een blush van sleek bestellen

Elien zei [Beantwoorden]

Mooie bestelling! En de blush is héél mooi :)

Roos zei [Beantwoorden]

Rose Gold moet ik echt een keer kopen.

Anoniem zei [Beantwoorden]

Die blush heeft echt een fantastische kleur, als je foto's hebt, mag je ze altijd delen ;-) - Liesbeth

Anoniem zei [Beantwoorden]

het au naturel palette is echt prachtig!

pimpernell zei [Beantwoorden]

De blush is zo mooi!!! Een veelgebruikt item in m'n stash :-)

Unknown zei [Beantwoorden]

Oeh ik ben gek op Sleek, mooie bestelling. Elke is inderdaad een echte lieverd! :D En Rose Gold gaat je vast en zeker niet teleurstellen.

Janaa zei [Beantwoorden]

Op mijn wishlist staan ook nog een boel sleek spulletjes :)

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

De PPQ palette heb ik ook binnengekregen afgelopen zaterdag. Wat een mooie palette.
Liefs, xxx

Unknown zei [Beantwoorden]

Oeh, wat een mooie spulletjes zeg.

Peggy Timmermans Visagie zei [Beantwoorden]

Mooie aankopen! Je gaat er veel plezier van hebben, weet ik nu al!

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.