Demak'up Schuimende ReinigingsgelBegin februari kreeg ik van Demak'up een doos met producten toegestuurd om uit te proberen. Iedereen kent Demake'up wel van de wattenschijfjes, maar nu heeft het merk voor het eerst vloeibare reiniginsproducten op de markt gebracht. Ik heb er zeer bewust voor gekozen om de producten eerst lang genoeg te gebruiken en dan pas een review te schrijven. Je huid heeft namelijk altijd zeker een week nodig om zich aan nieuwe producten aan te passen, pas dan weet je zeker hoe je huid reageert op de producten. 

Vandaag begin ik met het eerste product: de schuimende reinigingsgel. Demak'up omschrijft dit als een gel, met extract van de katoenplant, die je huid reinigt en vitaliseert. 


De verpakking van de schuimende reinigingsgel is basic, niet overdreven mooi maar zeker ook niet lelijk. De fles heeft een handig sluitingssysteem waarmee je makkelijk kan doseren. Ook zorgt dit systeem ervoor dat deze gel ideaal is om mee te nemen op reis. De geur van dit product is heerlijk!!! De gel ruikt lekker fris, wat ik echt apprecieer bij een cleanser. Voor diegenen die de Benefit skincareproducten al eens geroken hebben, de geur van de Demak'up-producten is vergelijkbaar. De gel is licht schuimend, precies goed naar mijn smaak. Te veel schuim op je gezicht voelt nogal snel raar aan maar als een product niet schuimt, heb ik soms de indruk dat het niet werkt (is psychologisch, maar goed =D). Wat ik ook een echt pluspunt vind is dat de gel niet in de ogen prikt. Ik ga vaak in bad of in de douche met mijn make up nog op en dan heb ik graag een cleanser die ineens alle make up verwijdert, het liefst zonder panda-ogen achter te laten. Deze reinigingsgel doet precies wat ik wil. 

Ik heb niet het gevoel dat deze gel mijn huid uitdroogt maar net als bij de meeste reinigingsgels, krijg ik na het gebruik van deze gel vaak een lichtjes trekkerig gevoel. Tegelijkertijd voelt mijn huid echter ook heerlijk zacht aan. Dat trekkerige gevoel stoort me trouwens niet aangezien ik wanneer ik uit bad kom meteen een tonic gebruik en daarna moisturizer opdoe. 

Ik ben echt onder de indruk van deze reinigingsgel en ga hem in de toekomst zeker opnieuw aanschaffen. Voor 5,89€ kan je hem kopen bij de drogist.

Probeerden jullie deze reinigingsgel van Demak'up al uit? Wat denken jullie ervan?

xoxo

Sofie


10 reacties:

beauties zei [Beantwoorden]

hij klinkt goed :)

MySuperSweetLife zei [Beantwoorden]

Ik ben nu ook wel erg benieuwd naar deze reinigingsgel!
Het klinkt wel heel goed!
Liefs

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Lijkt niet slecht. Ben toch stiekem nog altijd benieuwd naar de Philosophy cleanser !

Peggy Timmermans Visagie zei [Beantwoorden]

Yep. Hij is best goed, zeker voor zo'n vriendelijke prijs. Ik had het niet verwacht.

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Ik vind deze echt heel fijn, heb deze zelf ook.
Liefs, xxx

Kiek zei [Beantwoorden]

Lijkt me fijn! Gelukkig maar dat je er zo tevreden over bent. (:
Liefs, Kiek.

Pimpernell zei [Beantwoorden]

Deze is inderdaad super!!! Ik heb hem ook en koop hem zeker opnieuw!

Redhotjillypeppers zei [Beantwoorden]

Ik heb hem nog niet geprobeerd maar hij klinkt erg fijn !

Elien zei [Beantwoorden]

Ik heb deze ook, die is echt fijn :)

Cynthiiaa zei [Beantwoorden]

Oh, dat klinkt goed! Sowieso ben ik voor een reinigingsgel, het voelt prettiger op mijn gezicht.

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.