EOTD: Maybelline Color Tattoo



De Maybelline Color Tattoos, een van de meest wanted productlijnen van Maybelline, zouden binnenkort bij ons te verkrijgen moeten zijn. Normaal gezien zouden ze deze maand in de winkelrekken gelegen hebben, maar ik heb er niets meer over gehoord. De lancering zal dus nog wat uitgesteld worden. Desondanks denk ik dat deze schatjes wel zeer binnenkort in België en Nederland te verkrijgen zullen zijn aangezien ik ze onlangs zag passeren op Beautyscene.nl



Mijn haul van deze beauties en de swatches zagen jullie als in mijn Shopsessed van de Maybelline Color Tattoos. Voor deze look gebruikte ik twee Color Tattoos: Bad To The Bronze en Tenacious Teal. Ik bracht eerst mijn UD Primer Potion aan om creasing te voorkomen. Op mijn ooglid bracht ik Bad To The Bronze aan en Toasted uit het UD Naked Palette. Onder mijn onderste wimperlijn bracht ik Tenacious Teal aan.  Als highlighter (onder wenkbrauw en in de binnenste ooghoek) gebruikte ik Virgin uit het UD Naked Palette. Op mijn waterlijn heb ik een Stila oogpotlood in Topaz en mijn mascara is de Rituals 3-in-1 Miracle mascara.



Hoewel deze look zeer simpel is om te doen en ook niet veel tijd in beslag neemt, vind ik hem toch iets meer hebben dan een gewone neutrale look. Ik vind deze look trouwens ook zeer leuk voor de zomer. 


Hier zien jullie mijn complete look van die dag of beter gezegd avond, ik ging naar het 'Beauty With Heart'-event van The Body Shop. Op mijn lippen heb ik MAC sheen supreme in Blossom Culture met een laagje Private Screening Cremesheen Glass erbovenop.

Wat vinden jullie van deze look? 
Zitten jullie al vol ongeduld te wachten op deze leuke oogschaduwen?

xoxo

Sofie



8 reacties:

Anoniem zei [Beantwoorden]

Ik dacht al dat ik deze ooglook kende ! Hij stond je heel mooi :)

beauties zei [Beantwoorden]

iets voor iedere dag :)

Eva M. zei [Beantwoorden]

Heel mooi met de teal kleur !

Sofie zei [Beantwoorden]

Mooi look, met dat blauw erbij :)

deijsprinses zei [Beantwoorden]

Ik vind hem leuk met dat blauw lijntje erbij. Net iets anders!

Nilza zei [Beantwoorden]

Ik vind super mooi en dat is ook iets voor de zomer :-)
LOVE!

Liliane zei [Beantwoorden]

Ik vind dat oogpotlood in Topaz ook erg mooi!

Pimpernell zei [Beantwoorden]

Héel mooi, en je hebt prachtige ogen!

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.