Shopsessed: Sisley en Chanel


Hey beauties..

Hier toon ik jullie nog twee producten die ik even terug kocht maar die ik jullie vergeten te tonen ben. Ik kon bijna zweren dat ik er een artikel over had geschreven en ingepland maar blijkbaar was ik niet verder gekomen dan foto's nemen. Maar dit doet er eigenlijk allemaal niet toe. 

Ik was al lang aan het twijfelen over de Sisley blush/highlighter van de lentecollectie. Wat me tegenhield? Hij is echt duur, maar dan bedoel ik ook echt. Ik had wel nog wat geld aan de kant staan en hij bleef maar door mijn hoofd spoken. Toen Ici Paris XL mij een mail stuurde met een kortingsbon van 10 euro. De korting met de klantenkaart en daar nog eens 10euro bij af..Ja, he's mine! Ik wilde ook al lang eens de glosses van Chanel uitproberen. Bij hun lentecollectie had ik een mooie roze glosse gezien met fijne gouden glittertjes. Ik besloot om mezelf te verwennen en die ook mee naar huis te nemen. Ik had net mijn examens achter de rug en kreeg het goede nieuws dat ik er op alle vakken door was, a 'little' treat for myself was dan ook niet te veel gevraagd. 

Hier zijn dan mijn aankoopjes: de Sisley l'orchidée blush/highlighter en de Chanel Lèvres Scintillantes in Bagatelle.



Wat de verpakkingen betreft.. Pretty, maar niets meer of minder. De verpakking van Chanel is zoals we gewend zijn van Chanel: zwart met gouden details. Het is een simpele verpakking maar ze oogt erg classy wat ook mag voor een gloss van meer dan 20€. De Sisley-verpakking mocht iets specialer, meer classy zijn van mij. Aangezien je toch wel een aanzienlijke som neerlegt (dit is zonder twijfel mijn duurste product in mijn stash!), verwacht je dat de verpakking er even duur uitziet. Persoonlijk vind ik Chanel-quads of Guerlain-quads veel chiquer ogen. Belangrijker dan de verpakking is echter het product..


Ik heb ook enkele swatches gemaakt. Het was heel moeilijk om de blush/highlighter volledig tot zijn recht te laten komen. Het was bewolkt buiten en ik kreeg maar geen goede belichting te pakken, maar I tried :-)



Wat denken jullie van mijn aankoopjes?
Wat is jullie duurste make up-product?

xoxo

Sofie




9 reacties:

Lisa zei [Beantwoorden]

De bush van Sisley is echt prachtig! Mijn duurste product is het 5 couleurs oogschaduwpalette van Dior. Ik heb hem in de kleur 'Garden pastels'.

Bellachique zei [Beantwoorden]

Hele mooie producten, beide!

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Ik vind de lipgloss van Chanel echt prachtig. Mooie producten.
Liefs, xxx

beauties zei [Beantwoorden]

wow die sisley verpakking is prachtig :)

BeautyLoves zei [Beantwoorden]

De Sisley blush staat nog op mijn wishlist, ik vind hem echt prachtig, maar ik ga hem niet halen. Vond hem toch net iets te duur, al kan ik er wel naar blijven kijken.

PinkFairy zei [Beantwoorden]

Beide zijn prachtig! (en stonden ook al op me wishlist :P)

Cynthiiaa zei [Beantwoorden]

Oh, gelukkig heb je hem alsnog online gezet, ondanks dat je hem almost was vergeten! Ik vind je lipgloss echt incredible, prachtige aankopen. :D

Marijke zei [Beantwoorden]

Wauw, die blush, zoo mooi!

sofiexx zei [Beantwoorden]

wow wat een mooie producten! x

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.