MAC Technique


Binnenkort organiseert MAC opnieuw enkele MAC Technique workshops. Tijdens deze workshops leren  MAC Make up artists je bepaalde technieken aan. Afhankelijk van de workshop die je kiest, gaat dit van heel basic technieken (zoals o.a. foundation en concealer aanbrengen) tot bijvoorbeeld smokey eyes. Volgende week al gaan er enkele workshops door in Gent of Antwerpen, dit staat onderaan de uitnodigingen vermeld. Wil je meedoen aan een van de workshops, bel dan naar de desbetreffende MAC counter om je plaatsje te reserveren. Je betaalt hier trouwens 50€ voor, maar je mag achteraf voor dit bedrag MAC-producten meenemen.
Dit keer moet ik passen. Mijn budget laat het even niet meer toe :p Had ik het vroeger geweten, had ik wat centjes aan de kant gelegd dus MAC.. laat het in het vervolg maar wat vroeger weten he =D

Wie van jullie gaat wel deelnemen?

xoxo

Sofie

6 reacties:

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Ik ga niet deelnemen. Kreeg het wel op de mail.
Liefs, xxx

beauties zei [Beantwoorden]

dat is wel leuk :)

Lisa zei [Beantwoorden]

Ik heb de mails ook gekregen! Helaas zijn de pro-stores nogal ver voor mij :(

Behind the life. zei [Beantwoorden]

Moet je je daarvoor inschrijven? En hoe laat is dat dan precies, sorry als ik er totaal naast gekeken heb maar ik dacht dat at niet op de uitnodiging stond. :)

Sofie (thebelgianbeautyreview) zei [Beantwoorden]

Ja @Behind the life je moet je ervoor inschrijven. De uren staan ook op de uitnodigingen hoor, vlak na het telefoonnummer! Hoop dat dit je wat verder helpt. Zeker laten weten als je meedoet hé!

Anoniem zei [Beantwoorden]

waar vind ik deze informatie voor de volgende keer en hoe kan ik me inschtijven

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.