Shopsessed: MAC Chenman


Op 8 maart lag de Chenman-collectie in de Pro Store. Althans normaal gezien, want ik zie op geen enkele Nederlandstalige blog hauls of dergelijke van deze collectie verschijnen. Is er iets misgelopen, kijk ik er over of ben ik de enige die in deze collectie geïnteresseerd is? Ik weet het niet.. Ik kon deze collectie in alle geval niet laten passeren. Antwerpen is echter niet bij de deur, dus bestelde ik de producten via Ebay bij een verkoper waar ik regelmatig spulletjes bij koop. 


Ik kocht de twee lipsticks en lipglasses en één duo minerale oogschaduw. Ja, ik moest MAC's minerale oogschaduwen toch ooit uitproberen en ik vond het ying&yang-motiefje zo mooi. 

De lipsticks en lipglasses kregen dezelfde namen: Budding Love en Force of Love. Niet echt origineel van MAC, maar goed de naam is niet het belangrijkste.

Hier zijn de Budding Love lipstick en lipglass. Beiden hebben een lavendelroos kleurtje.


Hier zien jullie de Force Of Love lipstick en lipglass. Beiden in een koraal-roze kleur, eigenlijk een kleurtje dat we de laatste tijd al vaker bij MAC zagen. De kleuren van de lipstick en de lipglass zijn iets minder identiek dan bij het Budding Love duo, maar ze matchen zeker en vast ook.


Tot slot koos ik voor het Mineralize Eyeshadow Duo in Supersweet, met enerzijds een bruine taupe kleur en anderzijds een roos kleurtje.


En hier zijn dan ook nog de swatches van alle producten. 


Ik ben echt blij met al mijn aankoopjes. Ik zit echt gebeiteld wat lipproducten betreft voor de lente en de zomer. Jullie zagen de laatste tijd al heel veel Shopsessed's passeren, ik heb me inderdaad wat laten gaan dus ik ga mijn best doen om mij de komende tijd wat meer in te houden maar ik beloof niks :p

Oh, ik geef jullie nog even de verkoper mee waarbij ik de producten kocht: Dealweek

Hebben jullie iets van deze collectie gekocht? Of staat er nog iets op de wishlist?

xoxo

Sofie

7 reacties:

beauties zei [Beantwoorden]

staat niet op mijn wishlist :)

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Girl you are on a roll ! Zoveel shoppen zeg ;-) hihi ! Mooie kleuren allemaal, al is de collectie niet echt mijn ding.

Inge zei [Beantwoorden]

Leuk! Nee inderdaad behalve pers berichten heb ik nog niets gezien over deze collectie. Ik zelf had even genoeg gekocht, vooral na de shop/cook collectie en de brow gel uit deze collectie zit in het standaard assortiment dus daar wacht ik nog even mee met aanschaffen. De collectie is wel heel erg mooi! Als ik geld had gehad had ik nog die Force of Love lipstick gekocht, de brow gel en misschien nog oogschaduw...

PinkFairy zei [Beantwoorden]

super leuke spulletjes!! bij ons worden ze alleen verkocht bij de pro-store in Amsterdam.... en ik keek juist zo uit naar deze collectie :(

Sofie (thebelgianbeautyreview) zei [Beantwoorden]

Haha idd.. heb me de laatste maand hier na de examens eens goed laten gaan. Hard gewerkt deze maand en hard geshopt.. Er komen nog enkele shoplogs aan maar daarna is het (hopelijk) gedaan!

redhotjillypeppers.com zei [Beantwoorden]

De lipsticks zien er erg mooi uit !

Cynthiiaa zei [Beantwoorden]

Wauw, wat een mooie producten van MAC! De laatste tijd komen ze steeds met prachtige collecties, gorgeous. :D

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.