Shopsessed: Maybelline Color Tattoos, Bouncy Blushes en Baby Lips (deel 1)Jaja.. Dit alles vond ik onlangs in mijn brievenbus. Dolblij was ik toen ik het pakje opende. Ik had namelijk enkel de Maybelline Color Tatoos besteld en één Bouncy blush. Ik heb echter al meermaals bij de verkoopster gekocht en ze was zo vriendelijk om er enkele extra's bij te stoppen! Jullie hadden het waarschijnlijk al door: ik kocht deze spulletjes op Ebay aangezien ze bij ons nog niet te verkrijgen zijn. Bovendien zijn producten vaak goedkoper op Ebay, ook inclusief verzendkosten. Nu weet ik natuurlijk niet hoeveel deze producten bij ons gaan kosten maar de prijzen van Maybelline liggen toch al snel rond de 10€. Ik betaalde voor alles (incl. verzending) 85€, een goede deal als je 't mij vraagt. Hier is de link naar de verkoopster als jullie interesse hebben.

In dit artikel laat ik jullie de Color Tattoos zien, in een volgend artikel toon ik jullie dan de Bouncy blushes en de Baby Lips. Dit zijn dus de 10 verschillende kleuren die in Amerika beschikbaar zijn. De kleuren zijn allemaal shimmery behalve Tough As Taupe en Fierce & Tangy.

Audacious Asphalt


Too Cool


Tough As Taupe


Bad To The Bronze


Bold Gold


Pomegranate Punk


Edgy Emerald


Painted Purple


Tenacious Teal


Fierce & Tangy


Zij die Amerikaanse bloggers/youtubers volgen, hebben waarschijnlijk al gehoord dat de paarse Color Tattoo minder van kwaliteit is dan de andere. Dat is zeker waar. Deze brengt minder gelijk aan en is iets moeilijker om mee te werken. Als je er echter iets meer tijd aan besteed, is het best te doen hoor. Een echte review volgt zeker nog. Daarvoor wil ik deze oogschaduwen nog wat langer testen. Totnogtoe moet ik wel zeggen dat ze zonder primer bij mij wel na een tijdje lichtjes creasen. Normaal gezien heb ik totaal geen last van creasende oogschaduwen maar onlangs had ik hetzelfde met een ander product (het ontglipt me even welk) waar ook velen loeiend enthousiast over zijn. Misschien heb ik tijdelijk vette oogleden ofzoiets.. Kan dit? :p En zoja, waardoor komt het en hoe kan ik het eventueel verhelpen?

Ik las op een forum dat Debby van Beautyscene.nl getweet had dat deze Color Tattoos in mei naar Nederland zouden komen (dus ik veronderstel ook naar België). Er zouden wel maar zes kleurtjes beschikbaar zijn, welke weet ik niet. In hoeverre dit klopt, weet ik nog niet maar ik houd jullie zeker en vast op de hoogte. En zoals ik al zei ook een uitgebreide review zal nog volgen. Als jullie mij kunnen helpen met mijn ogenschijnlijk vettere oogleden, dan zou ik een reactie erg appreciëren want ik zit er echt wat mee (was altijd zo gelukkig dat ik nooit last had van creasende oogschaduwen e.d.).

Wat vinden jullie van deze Color Tattoos? Staan jullie te popelen tot ze bij ons in de rekken liggen of lopen jullie er niet echt warm van?

xoxo

Sofie

14 reacties:

beauties zei [Beantwoorden]

dat creasen hangt af van de oogschaduw zelf. bij het ene merk heb ik het wel, bij het andere niet.

Cynthiiaa zei [Beantwoorden]

Wauw, wat gaaf om te zien, all those colors! :D Mijn voorkeur gaat zeker uit naar Too Cool! Echt een PAUW, in your face kleur. Soms crease er een oogschaduw bij mij als ik Te enthousiast bent met de fixeerspray. :') Of als mijn dagcreme niet goed is ingetrokken.

Valley Doll zei [Beantwoorden]

oooeh ziet er goed uit !

PinkFairy zei [Beantwoorden]

oooh gaaf! en wat leuk dat je nog extra's erbij kreeg ^^
ik heb dat altijd met zulke producten, gebruik er daarom steeds een primer onder.

BeautyLoves zei [Beantwoorden]

Ah, super! Ik wil heel graag Bad To The Bronze, kan niet wachten tot ze ook hier te koop zijn.

Pimpernell zei [Beantwoorden]

Zelf heb ik er twee en ben er eigenlijk supertevreden van, ik gebruik ze als oogschaduwbasis dus nooit op zichzelf en dan werken ze prima en creasen ze niet.

xcharr zei [Beantwoorden]

Wauw geweldig!xx

Lonneke zei [Beantwoorden]

wauw wat leuk !
voorral de blauwtinten <3

Bellachique zei [Beantwoorden]

Geweldig dat je ze hebt, de kleuren zijn ook echt mooi!

Redhotjillypeppers zei [Beantwoorden]

Ik heb er al veel positieve dingen over gehoord dus ik ben erg benieuwd !

Beauty Treasures zei [Beantwoorden]

Ben wel benieuwd :-)

Elien zei [Beantwoorden]

Mooi dat je ze allemaal hebt, de kleuren zien er prachtig uit!

LittleMissSunshine zei [Beantwoorden]

Oh ik wil ze zo graag!! Vooral Bad to the bronze en Bold gold spreken mij aan.

Tessa zei [Beantwoorden]

Ahh die teal kleur <3

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.