Dupe Alert: Chanel Le Vernis in Péridot


In een van mijn vorige Shopsessed's konden jullie zien dat ik een nagellakje van Catrice kocht in de kleur Genius In The Bottle. Voor diegenen die Chanel Le Vernis in Péridot kennen, zal er waarschijnlijk alleen al bij het zien van de kleur in het flesje een belletje gaan rinkelen zijn. Voor zij die Chanel Le Vernis in Péridot niet kennen, zal ik eerst enkele foto's van dat lakje laten zien.

Bron
Bron
Zoals jullie wel kunnen zien is dit een heel speciaal nagellakje en daar hangt natuurlijk ook een prijskaartje aan, meer bepaald eentje van 22€. Catrice heeft daar echter een oplossing voor gevonden. Kijk maar naar de foto's..


Nogmaals sorry voor mijn slechte swatches. Ik ben echt geen held in nagels lakken.
Bovendien stainde de nagellak die ik hiervoor ophad mijn nagelriemen, maar ik wilde jullie gewoon de kleur tonen
Jullie merken het misschien wel: dit is geen exacte dupe voor de Péridot-nagellak van Chanel, ik denk dat de nagellak van Catrice enkele tinten donkerder is. De gedachte achter de nagellak blijf echter dezelfde: de basiskleur van het lakje is goud, maar afhankelijk van de lichtinval krijgt dit een groene of zelfs blauwachtige schijn. Zelfs heb ik Péridot niet in mijn bezit dus ik kan niet oordelen over welke langer blijft zitten maar die van Catrice blijft in alle geval lang zitten. 

Zelf heb ik moeite met veel geld uitgeven aan nagellakjes. Dat is raar want bij andere make up-items heb ik daar (spijtig genoeg) geen problemen mee. Een (veel) goedkopere dupe vinden voor een 'chique' nagellak is dan ook echt ideaal voor mij. Ik ben dan ook superblij dat ik deze Genius In The Bottle van Catrice op de kop tikte die met zijn 2,5€ maar iets meer dan een tiende van de prijs van de Chanel-nagellak is.

Wat denken jullie? Is dit een volwaardige dupe?
En voor welke zouden jullie gaan: Chanel of Catrice?

xoxo

Sofie

8 reacties:

Bellachique zei [Beantwoorden]

Ze zijn allebei heel erg mooi, zelf heb ik die van Catrice ook, hij is iets bruiner van kleur, maar zeker de moeite waard :).

Sofie zei [Beantwoorden]

Péridot lijkt iets geler te zijn, terwijl die Genius In The Bottle eerder bruin lijkt :) 22 euro zou ik denk ik ook niet geven aan nagellak... Goeie tip dus :)

beauties zei [Beantwoorden]

ik zou gaan voor catrice :)

www.pimpernell.be zei [Beantwoorden]

Hij is inderdaad prachtig hé? Ik heb ook de Catrice versie :-)

Liesbeth (candyandtreats) zei [Beantwoorden]

Hihi, heb ze allebei en vind ze allebei even geweldig ;-)

bows are cute zei [Beantwoorden]

Ik heb de Peridot en was eigenlijk wat teleurgesteld! Hij brokkelde heel snel af! Het kan aan mij liggen, maar toch het zou niet mogen bij een nagellakje van meer dan 20 euro..

Ik verkies de lakjes van Ciaté! Zijn echt de beste die ik tot nu toe al gevonden heb! Als ik mij niet vergis hebben ze ook een gelijkaardig lakje als dit.

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Ik vind die van chanel toch net iets mooier.
Liefs, xxx

Cynthiiaa zei [Beantwoorden]

Wauw, hij lijkt er inderdaad op! Prachtige nagellakken, beide hebben iets aparts. :)

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.