MAC Maart 2012


Deze maand brengt MAC maar liefst 7 nieuwe collecties. Ik sta echt te popelen voor de producten die deze maand uitkomen. Laten we maar meteen bekijken wat MAC voor ons in petto heeft.

Vandaag liggen de eerste nieuwe producten al in de rekken. Ik heb het over Viva Glam Nicky en Ricky Martin. Deze mini-collectie bevat de Viva Glam Nicki lipstick (18€) en een lipconditioner (15€). De opbrengst van deze producten gaat integraal naar een goed doel, meer bepaald het MAC Aids fonds.Morgen is het dan tijd voor de volgende twee collecties. De ene collectie is zeer beperkt. Het gaat om de launch van een nieuwe mascara, de Extended Play Lash. Ik vind hier wel niet meer informatie over: geen foto's of dergelijke. Volgens beautyscene.nl komt deze collectie echter morgen uit.

De andere collectie is een veel omvangrijker. Het is de Shop/Cook-collectie, een zeer kleurrijke collectie bestaande uit twee delen: Shop en Cook (alsof dat een verrassing was :p). De Shop-collectie bestaat uit 6 lipsticks (18€), 5 Kissable lipcolours (18€), 3 Cremeblend blushes (20€), 3 eyeshadow quads (38€). 
Het Cook-gedeelte bestaat uit 2 Studio careblend poeders (24€), 3 Fluidline (18€), de Opulash mascara (17€), 4 Tendertones (15€) en 3 Nagellakjes (12,5€).


De verpakking van de producten is dezelfde als MAC's standaardverpakking. Rond het doosje van de producten is er wel een omhulsel in kleurrijke motieven. Meer productfoto's en informatie kan je vinden op Beautyscene. Hier kan je een filmpje zien met swatches van de gehele collectie.

De Chen Man Love&Water-collectie komt op 8 maart uit. Ze bevat: 2 fluidlines (18€), de ZoomFast BlackLash mascara (17€), 3 Mineralize Eyeshadow Duo's (19,5€), 2 lipsticks (18€), 2 lipglasses (17,5€), 2 nagellakjes (12,5€), een Angled Brow brush (21,5€), een Beautypowder (22,5€), 1 Pigment (21,5€), 1 Reflects Glitter (21,5€), een clear Brow set (15€) en een clear gloss (15€). Waarschijnlijk zal deze collectie enkel in de Pro-store te verkrijgen zijn (en in NL ook bij de MAC counter in De Bijenkorf Amsterdam).


De andere drie collecties komen uit op 10 maart. De eerste daarvan is Too Supreme collectie. Een collectie bestaande uit Sheen Supreme Lipglasses (LE) en Sheen Supreme Lipsticks (Permanent). De lipglasses zijn allemaal nieuw, de lipsticks maken allemaal reeds deel uit van het vaste assortiment op één na: Zen Rose. Wil je alvast swatches zien van de lipglasses? Klik dan hier en hier. Voor swatches van de nieuwe Zen Rose lipstick, klik hier.De tweede collectie die op 10 maart uitkomt is de Vera Neumann-collectie. Deze bestaat uit 2 Pearlmatte Face powders (24€), 5 Plushglasses (21€), 7 Pearlglide Eyeliners (15,5€), 3 sets met 4 Crushed Metallic Pigments (33,5€) en 2 nagellakjes (12,5€). 

Hier kan je een filmpje zien met swatches en first impressions.


De laatste collectie is de Marcel Wanders 2 -collectie. Spijtig genoeg zal deze collectie in België niet beschikbaar zijn. In Nederland zal de collectie enkel online via De Bijenkorf te verkrijgen zijn. 

De producten uit deze collectie hebben net als die van de Marcel Wanders-collectie die in 2010 uitkwam speciale verpakkingen. Deze supermooie collectie bestaat uit: 4 lipsticks (28€), 4 lipglasses (24€), 2 Sheer Mystery powders met een refill (55€), een solid perfume (39€), de 187 brush (89,9€), de False Lashes mascara (prijs in € nog niet gekend) en een Brush clutch (79€). Zoals jullie zien liggen de prijzen toch wel een stuk hoger dan die van de standaardproducten of andere LE-collecties. Dit komt door de speciale verpakkingen en exclusiviteit van de collectie.


Oh boy, wat een lading.. maar een mooie lading! De Viva Glam Nicki ga ik zeker en vast kopen en ook van de Shop/Cook-collectie wil ik heel wat! Ik ben benieuwd naar de lipsticks, de tendertones, de kissable lipcolours en de fluidlines. De Vera-collectie interesseert me minder, van die collectie wil ik alleen enkele pearlglide liners. Too Supreme? Ik weet het niet goed.. Ik heb wel enkele mooie swatches gezien (zoals die Mango Sheen) maar ik ga de collectie gewoon eens in de winkel bekijken. Misschien neem ik iets mee, misschien niet. De Zen Rose Sheen Supreme lipstick ga ik denk ik wel sowieso meenemen. 

Wat de Marcel Wanders 2-collectie betreft, was ik oorspronkelijk erg teleurgesteld dat de collectie niet bij ons verkrijgbaar zou zijn. Na enkele reviews vind ik het oké. Ja, de verpakking is pretty maar ik moet leren om niet alleen daarvoor te kopen. Over het algemeen zijn de reviews van de lipsticks en lipglosses niet echt denderend, bovendien betaal je een heel stuk bij voor de verpakking. Deze lijkt metaal, maar is gewoon plastiek wat het al heel wat minder chique maakt. Uiteindelijk ben ik dus blij dat deze collectie niet naar België komt. Ik zal dan ook niets online bestellen via ebay van deze collectie. Voor zij die dat wel willen, zijn er verkopers die de producten tegen zeer redelijke prijzen aanbieden.

De Chen Man-collectie, wel, daar ben ik wel heel benieuwd naar. Ik hoop dan ook echt dat de collectie in alle MAC-winkels verkrijgbaar zal zijn. Ook al betekent dat dat mijn geld voor deze maand echt helemaal verdwenen zal zijn.

MAC lanceert echt te veel collecties op een te korte tijd. Dat is echt niet goed voor mijn portemonnee en zorgt ervoor dat ik keuzes moet maken tussen producten die ik, als de collecties met wat meer tijd tussen zouden uitkomen, anders allemaal had kunnen kopen.

Wat staat er op jullie MAC-wishlist voor deze maand???

xoxo

Sofie

9 reacties:

Elke zei [Beantwoorden]

Ik ben benieuwd! :D

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Goh, mij spreekt er niets meteen aan, en daar ben ik blij om 'cause I'm all out of money :d

Lisa zei [Beantwoorden]

Ik 'moet' het 'Call me bubbles' quad van de 'shop-collectie' gewoon hebben, en misschien nog een tendertone ^^

Bellachique zei [Beantwoorden]

Ik ben eigenlijk vooral enthousiast over de shop/cook collectie. Maar 7 collecties in één maand is wel echt veel!

Elana zei [Beantwoorden]

MAC heeft altijd van die mooie collecties <3
Liefs,
xx

Cynthiiaa zei [Beantwoorden]

Mooie collectie van MAC, heerlijk vrolijk! Gave kleuren ook. :D

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Ik kan niet wachten.
Liefs, xxx

bygerrianne zei [Beantwoorden]

MAC is er weer met de collectie's, o jeej!
Prachtige producten hebben ze weer!

Peggy Timmermans Visagie zei [Beantwoorden]

Zoveel nieuwe collecties alweer, het wordt me gewoon een beetje teveel!

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.