MAC april 2012


Vijf collecties alweer deze maand.. Ja, MAC weet van geen ophouden. Wel heel leuk allemaal maar daarom nog slechter voor mijn portemonnee! Een van de collecties is permanent, de andere zijn limited editions.

De eerste twee collecties komen op 7 april uit. Dit zijn de twee collecties waar ik het meest benieuwd naar ben! Eerst en vooral is er Tres Cheek.. een droomcollectie voor een blushlover zoals ik. De collectie bestaat namelijk uitsluitend uit blushes, maar liefst zes verschillende. Ik kijk al uit naar de swatches. Deze blushes zullen 19€ kosten.
De tweede collectie heet In Extra Dimension. Deze collectie bestaat uit Mineralize skinfinishes (29€) en oogschaduwen (19€). Beiden zullen liquid to powder formules hebben. Verder brengt MAC met deze collectie ook twee kwasten, de split fibre brushes.
 
 

Op 14 april komen de volgende twee collecties uit. Een daarvan is de Too Supreme-collectie die normaal gezien in maart al in de winkels lag. Een collectie bestaande uit Sheen Supreme Lipglasses (LE) en Sheen Supreme Lipsticks (Permanent). De lipglasses zijn allemaal nieuw, de lipsticks maken allemaal reeds deel uit van het vaste assortiment op één na: Zen Rose. Wil je alvast swatches zien van de lipglasses? Klik dan hier en hier. Voor swatches van de nieuwe Zen Rose lipstick, klik hier.

 

 

Dan komen we bij de Prep+Prime-collectie voor deze maand. Deze kreeg de naam Prime Future en is een vrij kleine collectie. Ze bestaat namelijk slechts uit twee items: de Prep+Prime Moisture Infusion en de Prep+Prime Skin Smoother.

 
Tot slot is er dan nog deze laatste collectie. Eindelijk want deze collectie zou normaal gezien rond de zomer uitkomen maar werd uitgesteld. De collectie bestaat uit lippotloden (13€) en Glamglasses (19€). Glamglasses zijn vloeibare lipsticks met een vinylachtige glans.

 
Zoals ik al zei ben ik het meest nieuwsgierig naar de eerste twee collecties. Willen jullie nog wat meer informatie over de verschillende collecties, ga dan naar beautyscene.nl.

Naar welke collecties kijken jullie uit deze maand?

xoxo

Sofie


7 reacties:

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Oooh die blushes, me wants them all !

beauties zei [Beantwoorden]

mooie collectie :)

Bellachique zei [Beantwoorden]

De blushes zijn zo mooi! Ik ben ook erg benieuwd naar de sheen supremes, heb er twee van, en ze zijn erg fijn!

Sofie zei [Beantwoorden]

Doe mij maar zo'n blush :D Bij nader inzien heb je dat eigenlijk nooit teveel hé ;)

Cynthiiaa zei [Beantwoorden]

Ah mooi, in april ben ik jarig, moet wat veroveren van de collectie!

Peggy Timmermans Visagie zei [Beantwoorden]

Ik kijk vooral uit naar In Extra Dimension!

my very own lookbook zei [Beantwoorden]

die oogschaduws! wauw!
xoxo

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.