Shopsessed: MAC Viva Glam & MAC Shop,Cook (+ First Impressions)


Gisteren ging ik naar MAC in Brussel om de Viva Glam- en de Shop/Cook-collectie te gaan bekijken. Ik wist ongeveer al wat ik wou en bracht dus toch wel wat spulletjes mee naar huis.


Note: ik ben geen held wat lipswatches betreft en ik heb deze foto's gisterenavond nog genomen waardoor het licht hier en daar minder goed is. Ik heb de lipswatches er alsnog bij gezet omdat ik zelf ook liever swatches op de lippen zie. Een kleur kan op de lippen namelijk erg verschillen van een swatch op de arm.

Van de Viva Glam-collectie nam ik de Viva Glam Nicki lipstick mee. Het is een felle lipstick met een bubblegumroze kleur met gele ondertonen. Het is dus zeker niet je standaard roze lipstick met blauwe ondertonen. De lipstick heeft een Satin-finish en kost 18€ ( dit is eveneens de prijs van alle andere lipsticks) .


Ook al lijkt dit echt een zeer felle kleur, vind ik hem echt draagbaar. Ik denk dat deze zeker in de zomer, als je wat bruiner bent, supermooi gaat staan. Hoewel je hem nu ook zeker kan dragen hoor.. Ga je liever voor iets minder fel dan kan je er een nude gloss overheen doen waardoor het allemaal iets meer toned down wordt. Meiden met een donkerdere complectie gaan ook helemaal geweldig staan met deze lipstick! 



Van de Shop,Cook kocht ik natuurlijk ook wat spulletjes. De kleurrijke omhulseltjes vond ik superleuk, spijtig dat de verpakking van de eigenlijke verpakking dit motief niet had.. maar goed. Een van de lipsticks die in deze collectie uitkwam, had ik reeds in mijn bezit. Het is de lipstick 'Innocence, Beware' die ik in een setje bij de Cinematics-collectie kocht. Ik laat jullie deze eerst even zien.


Innocence, Beware is een nude lipstick met een cremesheen finish. Hij maakt de lippen iets lichter maar zeker niet te licht. Dankzij de cremesheen finish heeft de lipstick van zichzelf al een lichte glans, wat ik zeer mooi vind. Bovendien heeft deze lipstick daardoor ook geen gloss nodig. Ik heb voor de duidelijkheid bij de lipswatch een foto gezet van mijn lippen met Innocence, Beware en daarnaast een foto zonder iets op mijn lippen. Zo kunnen jullie het verschil beter zien.




Laten we voorlopig maar bij lipsticks blijven. Ik kocht twee lipsticks uit deze collectie, namelijk Watch Me Simmer en Dish It Up. Watch Me Simmer is alweer een fel kleurtje, ik zie het als een koraalkleur met roze ondertonen. Het is een Amplified Creme en dus ook een zeer gepigmenteerde lipstick. Net als de Viva Glam denk ik dat deze lipstick nog mooier zal staan in de zomer als ik wat bruiner ben. Deze lipstick is ook ideaal voor donkerdere huidjes! 



Dish It Up is een donkerroze lipstick met paarse ondertonen. Een heel romantisch kleurtje vind ik, heel draagbaar ook. Ik ga ook met deze lipstick ietwat uit mijn comfort zone maar ik zag er al verschillende looks mee en die waren echt prachtig.



Ik nam ook een Kissable Lipcolour mee. Dit zijn een soort van vloeibare lipsticks. Het is mijn eerste dus ik ben er erg benieuwd naar. Je betaalt er, net als voor de lipsticks, 18€ voor. Ik koos voor de kleur So Vain op aanraden van een zeer vriendelijke verkoopster. Oorspronkelijk zou ik voor Flaunting It gaan maar de kleur sprak me in de winkel niet meer zo aan. So Vain is een zeer gepigmenteerde koraalkleurige nude (pardon me als ik kleuren verkeerd omschrijf.. ik zeg gewoon hoe ik de kleuren zie) 'lipstick'. Je kan deze gewoon alleen dragen of licht over een fellere lipstick aanbrengen voor een meer draagbare look.



Hier zie je nog eens swatches op mijn arm van de drie bovenstaande lipproducten..


Ik nam ook een van de fluidlines mee. Ik koos voor de kleur Added Goodness, een taupe-kleurtje met subtiele glitter. Dit is mijn eerste fluidline van MAC, dus ook hier ben ik zeer benieuwd naar. In eerste instantie voelt deze liner zeer creamy aan. Ook ben ik helemaal weg van de kleur. Prijs: 18€



Tot slot kocht ik nog twee producten waarvan ik dacht dat ze mij niet zouden aanspreken, de Tendertones. Dit zijn lippenbalsems met SPF 12. Ze komen alleen uit bij limited editions en zijn sinds lange tijd niet meer verkrijgbaar geweest. De geur van deze cuties is echt hmmmmmm! Mij doet het denken aan snoep, eigenlijk op 'zure matten' (ik hoop dat jullie snappen welke snoep ik bedoel :p) met een toets van watermeloen. Bovendien geven deze balsems een zeer mooie glans aan de lippen. 


Ik koos voor de kleuren Hush Hush en Tread Gently. Hush Hush geeft een lichte champagne-kleurige glans aan de lippen en bevat zeer fijne glitter, zo fijn dat het eigenlijk bijna gewoon shimmer is. Tread Gently lijkt geel in het potje, maar dat zie je niet op de lippen. Je verkrijgt er gewoon een zeer mooie glans mee en ook in deze Tendertone is zeer fijne glitter/shimmer aanwezig.


Zo dat waren mijn aankoopjes.. Ja, I know.. MAC is echt niet goed voor mijn portefeuille maar deze producten waren zo mooi. Ik kon ze gewoonweg niet aan mij laten passeren.

Welke producten van de Viva Glam- en/of Shop,Cook-collectie staan er op jullie wishlist?

xoxo

Sofie


20 reacties:

Sophie (www.myveryownlookbook.com) zei [Beantwoorden]

die eerste lipstick vind ik echt mooi!
xoxo

Pimpernell zei [Beantwoorden]

Wauw, wat een leuke haul! Je hebt je laten gaan :-)Watch me simmer en dich me up zijn prachtig!

Bellachique zei [Beantwoorden]

Wauw, je hebt veel gekocht! Ik heb alleen maar twee dingen kunnen kopen. De lipsticks zien er echt supermooi! uit!

Eva M. zei [Beantwoorden]

Flink je best gedaan :d ! Mooie lipsticks hoor allemaal.

Vera zei [Beantwoorden]

Wat prachtig!

PinkFairy zei [Beantwoorden]

echt hele leuke spulletjes! viva la glam lipstick ga ik ook zeker kopen :)
Innocence, Beware zat ook al in Venomous Villains collectie, dus die heb ik al :P

Suzanne zei [Beantwoorden]

Watch me Simmer is echt prachtig!

Diana zei [Beantwoorden]

So vain is mooooi :D Leuke swatches!

Charlotte zei [Beantwoorden]

waaauw wat een geweldige producten!
WEL HEEL DUUR
X

Cynthiiaa zei [Beantwoorden]

Wauw, prachtige aankopen heb je gedaan! Gorgeous lipsticks, wauw, love them all. :D Viva Glam Nicki lipstick is wel mijn favoriet, de kleur alleen al, A-MAZING.

BeautyLoves zei [Beantwoorden]

Hele mooie haul! Die eyeliner vind ik echt prachtig, de kleur is net ietsje anders dan anders.

Aureline zei [Beantwoorden]

Super mooie spulletjes :)Die viva glam lipstick staat je beeldig ;) Ben er nog niet geraakt, moest werken. Hopelijk hebben ze nog de dingen die ik wil hebben. Ik ga voor het call me bubbles palet, de gele tendertone en misschien de oranje crème blush??

Marijke zei [Beantwoorden]

Fijn geshopt!! Die Innocence Beware lipstick ziet er mooi uit! Tread Gently staat hier ook nog op de wishlist :-)

Krizia zei [Beantwoorden]

Super mooie spulletjes! Die eerste lipstick vind ik de mooiste!

x Krizia

Shark Attack - Fashion Blog

Anoniem zei [Beantwoorden]

Mooie spullen dat je gekocht hebt ! De tendertones spreken me ook wel aan :)

Sofie zei [Beantwoorden]

Ik ben heel braaf geweest en heb enkel de Viva Glam Nicki (love love love!) gekocht :) al heb ik nu wel spijt dat ik het 'Call Me Bubbles' palette niet heb gekocht. Misschien moet ik toch nog eens teruggaan :)

Lisa zei [Beantwoorden]

Leuke spulletjes heb je gekocht! Ik ga deze week ook nog naar de mac ^^

Liesbeth (candyandtreats) zei [Beantwoorden]

Die Mac heeft geen stock meer zeker? ;-) De Nicky is zooooo mooi op de lippen, zou hem ook meteen meenemen!

sofiexx zei [Beantwoorden]

omg wat een leuke verpakkingen en kleuren ook :) x

Unknown zei [Beantwoorden]

Super leuke lipsticks! De tendertones wil ik ook wel graag!

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.